Вона розповіла. Викриття сексуального насильства і становлення руху #MeToo - Джоді Кантор, Меґан Туей (978-617-7544-46-2)

Вона розповіла. Викриття сексуального насильства і становлення руху #MeToo - Джоді Кантор, Меґан Туей (978-617-7544-46-2)

Есть в наличии
Есть в наличии 238
238 грн
  • ISBN: 978-617-7544-46-2
  • Код товара: 343728
Основные характеристики
Переводчик: Олена Замойська
Редактор: Вікторія Стах
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Оформление обложки: А. Резнікова

О книге «Вона розповіла. Викриття сексуального насильства і становлення руху #MeToo» Джоді Кантор, Меґан Туей

Шокуюче розслідування двох журналісток Джоді Кантор і Меґан Туей сколихнуло не лише Голлівуд, а й увесь світ, ніби відкрило скриньку Пандори — жінки, які десятиліттями мовчали про свої травматичні історії, тепер відверто заговорили. Вони відкрилися світові заради інших жінок, для убезпечення майбутніх поколінь та для себе. Так постав рух #MeToo. Це розповідь про сексуальні злочини, скоєні відомим голлівудським продюсером Гарві Вайнштайном, про жорстоке ставлення президента Доналда Трампа до жінок і про публічне обвинувачення судді Верховного суду США Бретта Кавано в сексуальному насильстві. Авторки збирали інформацію протягом трьох років, провели сотні інтерв’ю, які записували від Лондона до Пало-Альто. Усе це підкріплено стенограмами розмов, листами й іншими оригінальними документами. Журналістки отримали за це розслідування Пулітцерівську премію у категорії «Служіння суспільству».

Купить книгу «Вона розповіла. Викриття сексуального насильства і становлення руху #MeToo» Джоді Кантор, Меґан Туей в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Вона розповіла. Викриття сексуального насильства і становлення руху #MeToo" (Джоді Кантор, Меґан Туей) с ISBN 978-617-7544-46-2 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Переводчик
Олена Замойська
Редактор
Вікторія Стах
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Оформление обложки
А. Резнікова
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
352
Формат
145х220 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Джоді Кантор, Меґан Туей

Рецензии на книгу «Вона розповіла. Викриття сексуального насильства і становлення руху #MeToo».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями