Алгебра і початки аналізу 10 клас. Профільний рівень - Аркадій Мерзляк, Віталій Полонський, Михайло Якір, Дмитро Номіровський (978-966-474-311-9)

Алгебра і початки аналізу 10 клас. Профільний рівень - Аркадій Мерзляк, Віталій Полонський, Михайло Якір, Дмитро Номіровський (978-966-474-311-9)

Нет в продаже
Нет в продаже 377
377 грн
  • ISBN: 978-966-474-311-9
  • Код товара: 343720
Основные характеристики
Редактор: Т. Цента
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Бумага: офсетная белая
Количество страниц: 400

О книге «Алгебра і початки аналізу 10 клас. Профільний рівень» Аркадій Мерзляк, Віталій Полонський, Михайло Якір, Дмитро Номіровський

Ви починаєте вивчати новий шкільний предмет — алгебру і початки аналізу. Цей предмет надзвичайно важливий. Мабуть, немає сьогодні такої області науки, в якій не застосовувалися б досягнення цього розділу математики. Фізики та хіміки, астрономи та біологи, географи і економісти, навіть мовознавці та історики використовують ¦ математичний інструмент». Алгебра і початки аналізу — корисний і дуже цікавий предмет, який розвиває аналітичне та логічне мислення, дослідницькі навички, математичну культуру, кмітливість. Ви зробили серйозний життєвий крок: вирішили продовжити освіту в профільному класі, де математика вивчається на підвищеному рівні. Ми вітаємо вас з цим вибором і сподіваємося, що ви не розчаруєтеся у своєму рішенні. на Навчання у профільному класі не просто. Потрібно бути наполегливим, уважним і акуратним, і при цьому головне — не бути байдужим до математики, а любити цю гарну науку. Сподіваємося, що ви з цікавістю будете здобувати нові знання, і цьому сприятиме підручник, який ви тримаєте в руках. Ознайомтесь, будь ласка, з його структурою. Підручник поділено на п’ять параграфів, кожний з яких складається з пунктів. У пунктах викладено теоретичний матеріал. Особливу увагу звертайте на текст, виділений жирним шрифтом. Також звертайте увагу на слова, надруковані курсивом. Як правило, виклад теоретичного матеріалу завершується прикладами розв’язування задач. Ці записи можна розглядати як один з можливих зразків оформлення розв’язання. До кожного пункту підібрано задачі для самостійного розв’язування, до яких ми радимо приступати лише після засвоєння теоретичного матеріалу. Серед завдань є як прості й середні за складністю вправи, так і складні задачі (особливо ті, які позначені «зірочкою» (*)). Крім того, у підручнику ви зможете прочитати розповіді про історії математики, зокрема, про діяльність видатних українських математиків. Назви цих оповідань надруковані синім кольором.

Купить книгу «Алгебра і початки аналізу 10 клас. Профільний рівень» Аркадій Мерзляк, Віталій Полонський, Михайло Якір, Дмитро Номіровський в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Алгебра і початки аналізу 10 клас. Профільний рівень" (Аркадій Мерзляк, Віталій Полонський, Михайло Якір, Дмитро Номіровський) с ISBN 978-966-474-311-9 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Редактор
Т. Цента
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
400
Формат
145х215 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Вес
0.495
Автор
Аркадій Мерзляк, Віталій Полонський, Михайло Якір, Дмитро Номіровський

Рецензии на книгу «Алгебра і початки аналізу 10 клас. Профільний рівень».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями