English. Читанка. Казки та оповідання англійською мовою для учнів молодших та середніх класів - Єлизавета Мансі (978-966-8319-76-1)

English. Читанка. Казки та оповідання англійською мовою для учнів молодших та середніх класів - Єлизавета Мансі (978-966-8319-76-1)

Нет в продаже
Нет в продаже 236
236 грн
  • ISBN: 978-966-8319-76-1
  • Код товара: 343201
Основные характеристики
Редактор: Т. Цента
Возрастная категория: для младшего школьного возраста
Язык: английский
Переплёт: мягкий
Бумага: газетная

О книге «English. Читанка. Казки та оповідання англійською мовою для учнів молодших та середніх класів» Єлизавета Мансі

Книжка для читання англійською мовою для дітей молодшого і середнього віку містить різноманітні за стилем і цікаві за змістом казки й оповідання, в яких описуються різні пригоди людей, тварин і птахів. З метою збереження стилю, притаманного літературі такого виду і розмовній англійській мові, матеріал зазнав незначної адаптації. В оповіданнях і казках тварини і птахи поводять себе як люди: вони розмовляють, сміються, радіють, працюють, до-помагають один одному, роблять погані й добрі справи. Цікаві за змістом тексти мають пізнавальну й виховну цінність: усі казки і оповідання мають гуманний характер. Усі погані вчинки людей і тварин покарані, а добрі, навпаки, заслуговують на повагу й довіру. Герої, які перемагають, змушені боротися, здавалося б, з неподоланими труднощами. Прочитавши ту чи іншу казку або оповідання, читач бачить, що розум і добро перемагають. Велика кількість текстів не передбачає ніяких вправ до них. Робота над текстами має одну мету — навчити дітей розуміти і перекладати їх, а це сприяє кращому засвоєнню лексики і активному вживанню її в розмовній мові. Кожну казку й оповідання можна розіграти по ролях, перетворивши їх на гру, а це, в свою чергу, допоможе краще засвоїти англійську лексику. В кожній казці й оповіданні дуже часто повторюються одні й ті ж фрази. Повторення лексики в різних варіантах створить необхідні навички вживання її в розмовній мові. Крім того, воно сприятиме кращому запам’ятовуванню як цілих абзаців, так і самого тексту. До кожного тексту є коментар, який полегшує роботу з ним. Враховуючи різну складність текстів, передбачено використовувати найефективніші методи роботи: читання і переклад на українську мову; читання й переказ; запитання та відповіді до них; бесіди у формі висновків. Всі види роботи допоможуть активному засвоєнню лексики, а значить і збагаченню словарного запасу. Кожна ілюстрація відповідає змісту й назві казки чи оповідання. Мета цього збірника — дати учням молодших і середніх класів матеріал для класного і позакласного (домашнього) читання англійською мовою. Оповідання й казки взяті з різних посібників і адаптовані в межах словника підручників з англійської мови для молодших (початкових) і середніх класів.

Купить книгу «English. Читанка. Казки та оповідання англійською мовою для учнів молодших та середніх класів» Єлизавета Мансі в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "English. Читанка. Казки та оповідання англійською мовою для учнів молодших та середніх класів" (Єлизавета Мансі) с ISBN 978-966-8319-76-1 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Редактор
Т. Цента
Возрастная категория
для младшего школьного возраста
Язык
английский
Переплёт
мягкий
Бумага
газетная
Количество страниц
352
Формат
200x260 мм
Иллюстрации
черно-белые
Автор
Єлизавета Мансі

Рецензии на книгу «English. Читанка. Казки та оповідання англійською мовою для учнів молодших та середніх класів».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями