ДПА 2021. Збірник завдань для підготовкидо ДПА з англійської мови 9 клас - Олена Константинова, Лариса Володіна (978-966-983-071-5)

ДПА 2021. Збірник завдань для підготовкидо ДПА з англійської мови 9 клас - Олена Константинова, Лариса Володіна (978-966-983-071-5)

Нет в продаже
Нет в продаже 50
50 грн
  • ISBN: 978-966-983-071-5
  • Код товара: 342077
Основные характеристики
Редактор: Т. Єресько
Язык: английский
Переплёт: мягкий
Бумага: газетная
Количество страниц: 96

О книге «ДПА 2021. Збірник завдань для підготовкидо ДПА з англійської мови 9 клас» Олена Константинова, Лариса Володіна

Матеріали посібника для ДПА з іноземної мови у 9 класі навчальних закладів системи загальної середньої освіти складено відповідно до основних вимог щодо підготовки завдань, насамперед — відповідності завдань рівням, зазначеним у державних стандартах та навчальних програмах: для закладів загальної середньої освіти — рівень А2+, для спеціалізованих шкіл з поглибленим вивченням іноземних мов — рівень В1, що дозволить їх використовувати в комплексі з будьякими навчальнометодичними комплектами для основної школи, рекомендованими Міністерством освіти і науки. До складу матеріалів входять: аудіозапис тексту, який використовується для проведення аудіювання, а також одне післятекстове завдання; текст для читання з одним післятекстовим завданням; текст із пропущеними словами на використання мови. Завдання можна також використовувати під час підготовки до олімпіад і складання ЗНО з англійської мови за курс середньої загальноосвітньої школи. Зміст тестових завдань будується на автентичних зразках мовлення, прийнятих у Великобританії, та відповідає сферам i тематиці ситуативного спілкування, зазначеним у шкільній навчальній програмі. Кожен з 44 варіантів завдань з англійської мови, що входять у пропонований збірник, відповідає рівням, зазначеним у державних стандартах та навчальних програмах і відповідає вимогам формату ДПА. Матеріали забезпечують визначення рівня сформованості в учнів умінь за двома видами мовленнєвої діяльності та рівень володіння учнем іноземною мовою. Завдання відповідають рівням, зазначеним у державних стандартах і навчальних програмах для закладів загальної середньої освіти: рівень А2+ — для загальноосвітніх шкіл (22 тести); рівень В1 — для спеціалізованих шкіл із поглибленим вивченням іноземних мов (22 тести).

Купить книгу «ДПА 2021. Збірник завдань для підготовкидо ДПА з англійської мови 9 клас» Олена Константинова, Лариса Володіна в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "ДПА 2021. Збірник завдань для підготовкидо ДПА з англійської мови 9 клас" (Олена Константинова, Лариса Володіна) с ISBN 978-966-983-071-5 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Редактор
Т. Єресько
Язык
английский
Переплёт
мягкий
Бумага
газетная
Количество страниц
96
Формат
200х255 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Вес
0.120
Автор
Олена Константинова, Лариса Володіна

Рецензии на книгу «ДПА 2021. Збірник завдань для підготовкидо ДПА з англійської мови 9 клас».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями