Історія України. Довідник+тести. Повний повторювальний курс. Підготовка до ЗНО та ДПА - Олександр Гісем (978-617-539-309-3)

Історія України. Довідник+тести. Повний повторювальний курс. Підготовка до ЗНО та ДПА - Олександр Гісем (978-617-539-309-3)

Есть в наличии
Есть в наличии 264
264 грн
  • ISBN: 978-617-539-309-3
  • Код товара: 342057
Основные характеристики
Язык: украинский
Переплёт: мягкий
Бумага: газетная
Количество страниц: 640
Формат: 165х225 мм

О книге «Історія України. Довідник+тести. Повний повторювальний курс. Підготовка до ЗНО та ДПА» Олександр Гісем

Матеріали довідника сформовано відповідно до програми з історії України для загальноосвітніх навчальних закладів, затвердженої Міністерством освіти і науки України та програми зовнішнього незалежного оцінювання з історії України. Пропонований посібник є інтегрованою розробкою, що поєднує теоретичні відомості з історії України від найдавніших часів до наших днів та систему тестових завдань, які охоплюють усі розділи шкільного курсу історії. Кожна із запропонованих тем розпочинається хронологією подій.Основний матеріал теми поділено на пункти. Завершують висвітлення кожної теми поняття і терміни та персоналії. Для зручності користування на прикінці довідника подано алфавітний покажчик понять, термінів, персоналій, основних подій та відповіді до тестових завдань. Для учнів шкіл, ліцеїв, гімназій та абітурієнтів, студентів вищих навчальних закладів, учителів.

Купить книгу «Історія України. Довідник+тести. Повний повторювальний курс. Підготовка до ЗНО та ДПА» Олександр Гісем в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Історія України. Довідник+тести. Повний повторювальний курс. Підготовка до ЗНО та ДПА" (Олександр Гісем) с ISBN 978-617-539-309-3 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Бумага
газетная
Количество страниц
640
Формат
165х225 мм
Иллюстрации
черно-белые
Вес
0.715
Автор
Олександр Гісем

Рецензии на книгу «Історія України. Довідник+тести. Повний повторювальний курс. Підготовка до ЗНО та ДПА».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями