Мистецтво роздрібної торгівлі. Передові ідеї та стратегії від найуспішніших торгових компаній світу - Річард Геммонд (978-966-948-070-5)

Мистецтво роздрібної торгівлі. Передові ідеї та стратегії від найуспішніших торгових компаній світу - Річард Геммонд (978-966-948-070-5)

Нет в продаже
Нет в продаже 219
219 грн
  • ISBN: 978-966-948-070-5
  • Код товара: 340556
Основные характеристики
Название оригинала: Smart Retail
Переводчик: Раїса Ладохіна
Редактор: І. Карпишенко
Язык: украинский
Переплёт: твердый

О книге «Мистецтво роздрібної торгівлі. Передові ідеї та стратегії від найуспішніших торгових компаній світу» Річард Геммонд

Це видання стало узагальненням 30-літнього досвіду роботи автора у сфері роздрібної торгівлі. Його метою було не лише поділитися з колегами по цеху набутими знаннями та навичками, а й запропонувати способи їх застосування у нових умовах, що постали впродовж останніх десятиліть і нині вимагають від цілої галузі кардинальних змін у звичних методах роботи і взаємодії з клієнтами. Книга містить аналіз цих нових умов і практичні рекомендації, цінність яких зумовлена тим, що автор спирається як на власні напрацювання, так і на наукові підходи і методики. Для менеджерів усіх рівнів, працівників торговельних компаній і фірм, що лише розпочинають свою кар’єру, а також для підприємців, маркетологів, економістів, соціальних психологів та всіх, кого цікавлять проблеми роздрібного бізнесу. Для менеджерів усіх рівнів, працівників торговельних компаній і фірм, що лише розпочинають свою кар’єру, а також для підприємців, маркетологів, економістів, соціальних психологів та всіх, кого цікавлять проблеми роздрібного бізнесу.

Купить книгу «Мистецтво роздрібної торгівлі. Передові ідеї та стратегії від найуспішніших торгових компаній світу» Річард Геммонд в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Мистецтво роздрібної торгівлі. Передові ідеї та стратегії від найуспішніших торгових компаній світу" (Річард Геммонд) с ISBN 978-966-948-070-5 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Название оригинала
Smart Retail
Переводчик
Раїса Ладохіна
Редактор
І. Карпишенко
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
416
Формат
145х220 мм
Иллюстрации
черно-белые
Вес
0.492
Автор
Річард Геммонд

Рецензии на книгу «Мистецтво роздрібної торгівлі. Передові ідеї та стратегії від найуспішніших торгових компаній світу».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями