Хочу в fashion! Як потрапити в сферу моди та залишитися в ній. Поради інсайдера - Оленка Мартинюк (978-617-7799-07-7)

Хочу в fashion! Як потрапити в сферу моди та залишитися в ній. Поради інсайдера - Оленка Мартинюк (978-617-7799-07-7)

Есть в наличии
Есть в наличии 399
399 грн
  • ISBN: 978-617-7799-07-7
  • Код товара: 340440
Основные характеристики
Редактор: Оксана Плаксій
Язык: украинский
Переплёт: мягкий
Бумага: мелованная

О книге «Хочу в fashion! Як потрапити в сферу моди та залишитися в ній. Поради інсайдера» Оленка Мартинюк

Книжка однієї з найкомпетентніших fashion-журналісток нашої країни про професійний досвід роботи в моді, написана на основі власної десятирічної практики. Усі роки, що авторка книги працює у сфері моди, студенти на її лекціях постій­но ставлять те саме запитання: «Як потрапити працювати у сферу моди?». Насправді потрапити досить легко, але ж набагато важливіше — затриматися там. У цій сфері залишаються тільки ті, хто дуже любить моду й не боїться багато працювати, хто має належне виховання й кмітливість. У принципі, це стандартний набір рис, потрібних для будь-якої професії. Але, ясна річ, у моді, як у кожній галузі, є свої нюанси. Про них і йдеться в цій книзі. Поради авторки засновано на власному досвіді роботи в різних видах медіа. Вона читає свій курс fashion-журналістики в одному з найшанованіших університетів України — Києво-Могилянській академії. Викладала в головних спеціалізованих академіях, присвячених моді: Kiev Fashion Institute, Kyiv Academy of Media Arts, а також консультувала кілька українських fashion-брендів у питаннях закордонних медіа. За 10 років роботи відвідала понад десяток тижнів моди у Нью-Йорку, Лондоні, Мілані, а Париж для неї став майже другою домівкою. Їй пощастило спілкуватися з головними гравцями світу моди: дизайнерами, моделями, інвесторами, продюсерами шоу, візажистами, кастинг-директорами, істориками моди, тощо. Підсумовуючи свій досвід, Оленка розповідає, як воно — працювати у цій сфері: які плюси, мінуси й підводні камені, і чому неодмінно треба наважитися, якщо є бажання, але ви досі сумніваєтеся!

Купить книгу «Хочу в fashion! Як потрапити в сферу моди та залишитися в ній. Поради інсайдера» Оленка Мартинюк в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Хочу в fashion! Як потрапити в сферу моди та залишитися в ній. Поради інсайдера" (Оленка Мартинюк) с ISBN 978-617-7799-07-7 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Редактор
Оксана Плаксій
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Бумага
мелованная
Количество страниц
144
Формат
165x235 мм
Иллюстрации
цветные
Автор
Оленка Мартинюк

Рецензии на книгу «Хочу в fashion! Як потрапити в сферу моди та залишитися в ній. Поради інсайдера».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями