Доктор Сон - Стівен Кінг (978-617-12-6831-9)

Доктор Сон - Стівен Кінг (978-617-12-6831-9)

Нет в продаже
Нет в продаже 224
224 грн
  • ISBN: 978-617-12-6831-9
  • Код товара: 339942
Основные характеристики
Автор: Стівен Кінг
Название оригинала: Doctor Sleep
Переводчик: Олександр Красюк
Редактор: Ю. Гаврилова
Язык: украинский
Переплёт: твердый

О книге «Доктор Сон» Стівен Кінг

Минуло багато років після жахливих подій, які відбулися у зловісному готелі в горах… Денні вже дорослий, але привиди й досі не дають йому спокою. Доля зводить його з дівчинкою Аброю, яка має надзвичайні здібності — її «сяйво» сильніше за всіх. Але на неї полюють чудовиська в людській подобі, яким потрібні життя та дар дитини. І тільки Ден здатний захистити її від потвор, якщо переможе власних демонів.

Купить книгу «Доктор Сон» Стівен Кінг в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Доктор Сон" (Стівен Кінг) с ISBN 978-617-12-6831-9 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Название оригинала
Doctor Sleep
Переводчик
Олександр Красюк
Редактор
Ю. Гаврилова
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
офсетная с оттенком
Количество страниц
640
Формат
130х205 мм
Иллюстрации
цветные
Вес
0.520
Автор
Стівен Кінг

Рецензии на книгу «Доктор Сон».

0 0

Куплен в этом магазине: Да

Захоплююся творчістю Стівена Кінга. Мрію коли-небудь перечитати всі його романи і подивитися всі екранізації. Люблю боятися) і так, щоб аж коси дибки вставали) Це саме той автор - мій) Кому хочеться всплеску адреналіну, дуже раджу прочитати цю книгу. Повірте, сюжет непередбачуваний і боятися будете, спати не будете) Вражень море! Дав дівчині почитати, вона каже - боїться починати) Підійде для читання підлітків, які не люблять читати, бо саме цей роман точно зацікавить, захочуть дочитати до кінця. До речі, в цбому інтернет-магазині книги купую не вперше, бо недорого, та й з доставкою проблем не виникало.

Моя оценка:
Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями