Інклюзивна освіта. Путівник для педагогів та батьків дітей з особливими потребами - Алла Колупаєва, Оксана Таранченко (978-617-09-3809-1)

Інклюзивна освіта. Путівник для педагогів та батьків дітей з особливими потребами - Алла Колупаєва, Оксана Таранченко (978-617-09-3809-1)

Нет в продаже
Нет в продаже 59
59 грн
  • ISBN: 978-617-09-3809-1
  • Код товара: 337859
Основные характеристики
Язык: украинский
Переплёт: мягкий
Количество страниц: 160
Формат: 170х240 мм

О книге «Інклюзивна освіта. Путівник для педагогів та батьків дітей з особливими потребами» Алла Колупаєва, Оксана Таранченко

У навчально-методичному посібнику висвітлюються особливості розвитку, навчання та виховання дітей з найскладнішими порушеннями психофізичного розвитку (порушеннями слуху, зору, церебральним паралічем). Посібник містить методичні рекомендації щодо адаптації та модифікації навчального : середовища; методичні прийоми, що уможливлюють забезпечення навчальних потреб таких учнів в інклюзивних умовах загальноосвітнього закладу; опис специфіки роботи з батьками таких школярів і фахівцями; поради стосовно корисних ресурсів, що сприятимуть удосконаленню інклюзивної практики. Посібник адресовано педагогам загальноосвітніх закладів, методичним працівникам, слухачам курсів підвищення кваліфікації педагогічних кадрів освіти, студентам педагогічних вузів, батькам дітей з особливими потребами, працівникам соціальних служб.

Купить книгу «Інклюзивна освіта. Путівник для педагогів та батьків дітей з особливими потребами» Алла Колупаєва, Оксана Таранченко в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Інклюзивна освіта. Путівник для педагогів та батьків дітей з особливими потребами" (Алла Колупаєва, Оксана Таранченко) с ISBN 978-617-09-3809-1 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Количество страниц
160
Формат
170х240 мм
Вес
0.170
Автор
Алла Колупаєва, Оксана Таранченко

Рецензии на книгу «Інклюзивна освіта. Путівник для педагогів та батьків дітей з особливими потребами».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями