Книжка, яка нарешті пояснить тобі геть усе про батьків (чому вони змушують тебе їсти овочі й таке інше) - Франсуаза Буше (978-617-7395-99-6)

Книжка, яка нарешті пояснить тобі геть усе про батьків (чому вони змушують тебе їсти овочі й таке інше) - Франсуаза Буше (978-617-7395-99-6)

Есть в наличии
Есть в наличии 250
250 грн
  • ISBN: 978-617-7395-99-6
  • Код товара: 337124
Основные характеристики
Название оригинала: Le livre qui t'explique enfin tout sur les parents
Переводчик: Людмила Дяченко
Художник: Франсуаза Буше
Редактор: Оксана Батюк

О книге «Книжка, яка нарешті пояснить тобі геть усе про батьків (чому вони змушують тебе їсти овочі й таке інше)» Франсуаза Буше

Напевно, це найсмішніша книжка про стосунки батьків та дітей. Складається вона з відповідей на дуже важливі питання – «Як ти зустрівся із своїми батьками?», «Чому батьки намагаються якомога раніше вкласти тебе спати?», «Від чого залежить настрій твоїх батьків?». Замість серйозних та нудних відповідей – купа веселих малюнків та жартів. Франсуаза Буше не лише відома французька письменниця та художниця. Вона також мама чотирьох дітей і на власному досвіді знає, як важливо підтримувати діалог поколінь. Вона намагається говорити зі своїми юними читачами, як з дорослими, лише у більш простій та гумористичній формі.

Купить книгу «Книжка, яка нарешті пояснить тобі геть усе про батьків (чому вони змушують тебе їсти овочі й таке інше)» Франсуаза Буше в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Книжка, яка нарешті пояснить тобі геть усе про батьків (чому вони змушують тебе їсти овочі й таке інше)" (Франсуаза Буше) с ISBN 978-617-7395-99-6 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Название оригинала
Le livre qui t'explique enfin tout sur les parents
Переводчик
Людмила Дяченко
Художник
Редактор
Оксана Батюк
Язык
украинский
Переплёт
мягкий
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
112
Формат
145х210 мм
Иллюстрации
цветные
Автор
Франсуаза Буше

Рецензии на книгу «Книжка, яка нарешті пояснить тобі геть усе про батьків (чому вони змушують тебе їсти овочі й таке інше)».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями