Усі ГДР. Готові домашні роботи та пояснення. 10 клас. У 2-х томах. Том 1 (+ подарунок - скретч-карта з промокодом доступу в електронний застосунок «ГДР10UA») - Тетяна Сипченко, Валентина Гордієнко, Тетяна Скорич (978-966-915-064-6)

Усі ГДР. Готові домашні роботи та пояснення. 10 клас. У 2-х томах. Том 1 (+ подарунок - скретч-карта з промокодом доступу в електронний застосунок «ГДР10UA») - Тетяна Сипченко, Валентина Гордієнко, Тетяна Скорич (978-966-915-064-6)

Нет в продаже
Нет в продаже 73
73 грн
  • ISBN: 978-966-915-064-6
  • Код товара: 327593
Основные характеристики
Редактор: О. Шашель
Серия: ГДР
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Бумага: газетная

О книге «Усі ГДР. Готові домашні роботи та пояснення. 10 клас. У 2-х томах. Том 1 (+ подарунок - скретч-карта з промокодом доступу в електронний застосунок «ГДР10UA»)» Тетяна Сипченко, Валентина Гордієнко, Тетяна Скорич

«УСІ ГДР 10.1» (10 клас. ТОМ 1) — універсальне видання для всіх шкіл України з українською мовою навчання. Книга забезпечує виконання письмових домашніх робіт за підручниками академічного та профільного рівнів з алгебри, геометрії, фізики, хімії, за підручниками академічного і рівня стандарту з української мови, а також подає в окремих блоках пояснення та теоретичні обґрунтування, на яких базуються розв’язання. Книжку видано обмеженим накладом, який містить БОНУС — скретч-карту з промокодом доступу для безкоштовного завантаження УСІХ розв’язань до підручників в електронний застосунок «ГДР10UA», який заздалегідь безкоштовно встановлюється з Google Play чи App Store на ваш мобільний пристрій разом із частиною розв’язань. Застосунок працює на гаджетах з операційними системами від Apple та Android в автономному режимі. Потребує додаткового придбання книги «УСІ ГДР 10.2» (10 клас. ТОМ 2) для підготовки домашніх робіт з математики і фізики за підручниками рівня стандарту, з української мови за підручником профільного рівня, а також з інформатики, географії, історії України, всесвітньої історії, біології, української та зарубіжної літератур, англійської, російської та французької мов.

Купить книгу «Усі ГДР. Готові домашні роботи та пояснення. 10 клас. У 2-х томах. Том 1 (+ подарунок - скретч-карта з промокодом доступу в електронний застосунок «ГДР10UA»)» Тетяна Сипченко, Валентина Гордієнко, Тетяна Скорич в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Усі ГДР. Готові домашні роботи та пояснення. 10 клас. У 2-х томах. Том 1 (+ подарунок - скретч-карта з промокодом доступу в електронний застосунок «ГДР10UA»)" (Тетяна Сипченко, Валентина Гордієнко, Тетяна Скорич) с ISBN 978-966-915-064-6 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Редактор
О. Шашель
Серия
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
газетная
Количество страниц
1312
Формат
130х200 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Тетяна Сипченко, Валентина Гордієнко, Тетяна Скорич

Рецензии на книгу «Усі ГДР. Готові домашні роботи та пояснення. 10 клас. У 2-х томах. Том 1 (+ подарунок - скретч-карта з промокодом доступу в електронний застосунок «ГДР10UA»)».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями