Усі ГДР. Готові домашні роботи. 4 клас (+ подарунок - скретч-карта з промокодом доступу в електронний застосунок «ГДР4UA») - Катерина Пінсон, Сергій Карлюк, Маро Володарськая (978-966-915-135-3)

Усі ГДР. Готові домашні роботи. 4 клас (+ подарунок - скретч-карта з промокодом доступу в електронний застосунок «ГДР4UA») - Катерина Пінсон, Сергій Карлюк, Маро Володарськая (978-966-915-135-3)

Нет в продаже
Нет в продаже 90
90 грн
  • ISBN: 978-966-915-135-3
  • Код товара: 327583
Основные характеристики
Редактор: О. Шашель
Серия: ГДР
Язык: украинский
Переплёт: твердый
Бумага: газетная

О книге «Усі ГДР. Готові домашні роботи. 4 клас (+ подарунок - скретч-карта з промокодом доступу в електронний застосунок «ГДР4UA»)» Катерина Пінсон, Сергій Карлюк, Маро Володарськая

«Усі ГДР. 4 клас» — універсальне видання для всіх шкіл України з українською мовою навчання, з яким батькам буде простіше допомагати своїм дітям правильно виконати письмові домашні завдання. Книга об’єднує готові домашні роботи з математики, української, англійської та російської мов, інформатики та предмета «Я у світі», а також подає пояснення та теоретичні обґрунтування, на яких базуються розв’язання. Книжку видано обмеженим накладом, який містить БОНУС — скретч-карту з промокодом доступу для безкоштовного завантаження УСІХ розв’язань до підручників в електронний застосунок «ГДР4UA», який заздалегідь безкоштовно встановлюється з Google Play чи App Store на ваш мобільний пристрій разом із частиною розв’язань. Застосунок працює на гаджетах з операційними системами від Apple та Android в автономному режимі. РЕКОМЕНДОВАНО дбайливим батькам для надання допомоги їхнім дітям та контролю за виконанням домашніх робіт.

Купить книгу «Усі ГДР. Готові домашні роботи. 4 клас (+ подарунок - скретч-карта з промокодом доступу в електронний застосунок «ГДР4UA»)» Катерина Пінсон, Сергій Карлюк, Маро Володарськая в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Усі ГДР. Готові домашні роботи. 4 клас (+ подарунок - скретч-карта з промокодом доступу в електронний застосунок «ГДР4UA»)" (Катерина Пінсон, Сергій Карлюк, Маро Володарськая) с ISBN 978-966-915-135-3 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Редактор
О. Шашель
Серия
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
газетная
Количество страниц
704
Формат
130х200 мм
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Катерина Пінсон, Сергій Карлюк, Маро Володарськая

Рецензии на книгу «Усі ГДР. Готові домашні роботи. 4 клас (+ подарунок - скретч-карта з промокодом доступу в електронний застосунок «ГДР4UA»)».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями