Книга про тіло. Закони голодування, навчання витривалості й інші способи полюбити своє тіло - Сандра Барк, Камерон Діаз (978-617-7347-13-1)

Книга про тіло. Закони голодування, навчання витривалості й інші способи полюбити своє тіло - Сандра Барк, Камерон Діаз (978-617-7347-13-1)

Нет в продаже
Нет в продаже 332
332 грн
  • ISBN: 978-617-7347-13-1
  • Код товара: 325856
Основные характеристики
Название оригинала: The Body Book
Переводчик: Дар’я Лученкова
Редактор: Леся Дудченко
Язык: украинский
Переплёт: твердый

О книге «Книга про тіло. Закони голодування, навчання витривалості й інші способи полюбити своє тіло» Сандра Барк, Камерон Діаз

Проблеми не тільки здоров’я, а й просто поганого самопочуття і настрою, зайвої ваги, зовнішнього вигляду і раннього старіння завжди хвилювали людей. Від чого вони виникають багато навіть не розуміють і намагаючись вирішити ту чи іншу задачу, вони ведуть боротьбу зі слідством і зовсім не знають причину. А причина всіх перерахованих і інших проблем, як стверджують дві чудові жінки Камерон Діаз і Сандра Барк криється в тому, що ми неправильно ставимося до власного тіла. Успішна фотомодель і професійний дієтолог, ці жінки запрошують читачів здійснити захоплюючу подорож по власному тілу, розібратися в питаннях харчування, дізнатися правду про дієти, зрозуміти умови здорового і повноцінного сну, освоїти абетку фітнесу і взагалі здорового способу життя. Цю книгу про тіло можна вважати автобіографічною, оскільки Кемерон Діаз щедро ділиться своїм досвідом підтримки власного тіла в чистоті і порядку, адже на її глибоке переконання наше тіло - це домівка для розуму і духу. І не дарма кажуть, що тіло, яке здорове фізично, сприяє і здоровому духу.

Купить книгу «Книга про тіло. Закони голодування, навчання витривалості й інші способи полюбити своє тіло» Сандра Барк, Камерон Діаз в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Книга про тіло. Закони голодування, навчання витривалості й інші способи полюбити своє тіло" (Сандра Барк, Камерон Діаз) с ISBN 978-617-7347-13-1 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Название оригинала
The Body Book
Переводчик
Дар’я Лученкова
Редактор
Леся Дудченко
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
мелованная
Количество страниц
288
Формат
185х235 мм
Иллюстрации
цветные
Автор
Сандра Барк, Камерон Діаз

Рецензии на книгу «Книга про тіло. Закони голодування, навчання витривалості й інші способи полюбити своє тіло».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями