Стратегія Блакитного Океану. Як створити безхмарний ринковий простір і позбутися конкуренції - Рене Моборн, Чан Кім (978-617-12-1640-2)

Стратегія Блакитного Океану. Як створити безхмарний ринковий простір і позбутися конкуренції - Рене Моборн, Чан Кім (978-617-12-1640-2)

Нет в продаже
Нет в продаже 130
130 грн
  • ISBN: 978-617-12-1640-2
  • Код товара: 324335
Основные характеристики
Название оригинала: Blue Ocean Strategy
Переводчик: Ігор Андрущенко
Редактор: А. Кривко, Н. Бордукова
Язык: украинский
Переплёт: твердый

О книге «Стратегія Блакитного Океану. Як створити безхмарний ринковий простір і позбутися конкуренції» Рене Моборн, Чан Кім

Представляємо одну з найбільш відомих книг, присвячених особливостям стратегічного планування з тих, що були видані протягом останніх десятиріч. Ця книга протягом десятиріччя не залишала десятку кращих бізнес-видань рейтингу Amazon, на п’яти континентах вважається бестселером, перекладена кількома десятками мов, видана тиражом більшим, ніж три мільйони примірників. Ідеї, що пропонує книга, вже давно довели свою надзвичайну ефективність, як у бізнесі, так і в діяльності різноманітних некомерційних організацій, виконавчій владі, державному секторі, навіть сфері мистецтва. Нове видання значно розширене та доповнене важливим досвідом практичного застосування представленої стратегії, рекомендаціями стосовно перетворення одиничних досягнень на постійний процес розвитку та оновлення, детальним аналізом найбільш поширених пасток, що можуть виникати на шляху створення комерційно спокійного та справді переконливого блакитного океану. Реально вести бізнес без конкуренції, адже вона здатна існувати тільки там, де червоний океан крові від боротьби за споживача натиканий агресивними гаслами на кшталт ”Змусити!”, ”Захопити!”, ”Витіснити”, де компанії тільки те й роблять, що змагаються за беззаперечне право виводу на ринок чергового нецікавого товару, загорнутого в нову обгортку. Для створення справді успішного бізнесу потрібно вміти запропонувати щось надзвичайно особливе. Треба виходити на безкрайній простір Блакитного океану, де можна знайти вільний від жорстокої конкуренції ринок, розробити новаторські пропозиції. Представлена книга перетворилася на справжню філософію успіху, вона дає змогу створити якісно нову бізнес-модель лише за 150 стратегічно правильних кроків, які вже встигли пройти фітнес-компанія Curves, автогігант Ford, магазин цифрової музики iTunes, виробник побутової техніки Philips та тисячі інших лідерів сучасного ринку.

Купить книгу «Стратегія Блакитного Океану. Як створити безхмарний ринковий простір і позбутися конкуренції» Рене Моборн, Чан Кім в Украине

В нашем интернет-магазине вы можете недорого заказать книгу "Стратегія Блакитного Океану. Як створити безхмарний ринковий простір і позбутися конкуренції" (Рене Моборн, Чан Кім) с ISBN 978-617-12-1640-2 издательства. Мы предлагаем доставку всех товаров каталога по Украине: Харьков, Днепр, Одесса, Львов и др., а также курьерскую доставку по Киеву или самовывоз из нашего магазина в Киеве. При заказе стоимостью от 750 грн. действует бесплатная доставка (почтой по Украине или курьером по Киеву). Более подробно о цене и условиях доставки.

Основные характеристики
Название оригинала
Blue Ocean Strategy
Переводчик
Ігор Андрущенко
Редактор
А. Кривко, Н. Бордукова
Язык
украинский
Переплёт
твердый
Бумага
офсетная белая
Количество страниц
384
Формат
60х90/16 (145х215 мм)
Иллюстрации
без иллюстраций
Автор
Рене Моборн, Чан Кім

Рецензии на книгу «Стратегія Блакитного Океану. Як створити безхмарний ринковий простір і позбутися конкуренції».

Нет отзывов об этом товаре.

Написать отзыв
Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Оставив полезный отзыв, Вы получите купон на скидку для следующей покупки
Я прочитал Условия соглашения и согласен с условиями