Когда собаки не лают. Путь криминалиста от смелых предположений до неопровержимых доказательств - Анджела Галлоп (978-966-993-350-8)

Когда собаки не лают. Путь криминалиста от смелых предположений до неопровержимых доказательств - Анджела Галлоп (978-966-993-350-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 281
281 грн
  • ISBN: 978-966-993-350-8
  • Код товару: 342904
Основні характеристики
Назва оригіналу: When the Dogs Don't Bark
Перекладач: Іван Чорний
Науковий редактор: А. Решетун
Редактор: А. Подоляк

Про книгу «Коли собаки не гавкають. Шлях криміналіста від сміливих припущень до незаперечних доказів» Анджела Галлоп

Які сліди ви б стали шукати на вантажівці, в якому транспортували крадене? Після прочитання цієї книги ви будете знати відповідь на це питання. Її автор, Анджела Галлоп, найбільш затребуваний криміналіст Великобританії, фахівець з нерозкритим справах, розповідає про те, як ведеться робота по розкриттю злочинів. Анджела стверджує, що на кожному місці злочину є докази, найскладніше - це знайти їх і акуратно зібрати: кров, волосся, осколки скла, пилок і багато іншого. Під час читання стає ясно, наскільки складна криміналістика: щоб реконструювати хід скоєння злочину і розкрити правду про те, що насправді відбулося, фахівцям необхідно не просто бути гранично уважними до деталей, але також вміти мислити нестандартно.

Купити книгу «Коли собаки не гавкають. Шлях криміналіста від сміливих припущень до незаперечних доказів» Анджела Галлоп в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Коли собаки не гавкають. Шлях криміналіста від сміливих припущень до незаперечних доказів" (Анджела Галлоп) з ISBN 978-966-993-350-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
When the Dogs Don't Bark
Перекладач
Іван Чорний
Науковий редактор
А. Решетун
Редактор
А. Подоляк
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
140х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.494
Автор
Анджела Галлоп

Рецензії на книгу «Коли собаки не гавкають . Шлях криміналіста від сміливих припущень до незаперечних доказів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами