Как жаль, что мои родители об этом не знали (и как повезло моим детям, что теперь об этом знаю я) - Филиппа Перри (978-966-993-314-0)

Как жаль, что мои родители об этом не знали (и как повезло моим детям, что теперь об этом знаю я) - Филиппа Перри (978-966-993-314-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 296
296 грн
  • ISBN: 978-966-993-314-0
  • Код товару: 342902
Основні характеристики
Перекладач: О. Григор'єва
Редактор: К. Свєшнікова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Як шкода , що мої батьки про це не знали ( і як пощастило моїм дітям , що тепер про це знаю я )» Філіпа Перрі

Багато хто уявляє собі виховання дітей як прогулянки по квітучих лугах, пікніки і безтурботні веселощі. Однак після народження дитини розуміють, що насправді це цілодобовий важка праця, що вимагає величезної віддачі. Книга відомого психотерапевта Філіппи Перрі відповідає на найголовніші питання мам і тат - від вагітності до спілкування з дорослими дітьми - і дарує таку необхідну підтримку і розуміння. Перрі закликає позбутися тягаря "ідеального батька" і звернути увагу на дійсно важливі речі. Ви почнете приймати і розділяти почуття дитини, забудете про маніпуляції і навчитеся вирішувати конфлікти, а головне - зможете створити теплі і довірчі відносини з дітьми, які триватимуть все життя. Безліч історій і випадків з практики автора підтверджують: нічний плач, криза трьох років і підліткові бунти пройдуть - а зберегти любов і близькість в ваших силах. Бестселер по вихованню № 1 у Великобританії. Книга надрукована на білому папері, плетіння складовою, в класичному стилі. Прекрасний подарунок для батьків і тих, хто планує ними стати.

Купити книгу «Як шкода , що мої батьки про це не знали ( і як пощастило моїм дітям , що тепер про це знаю я )» Філіпа Перрі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як шкода , що мої батьки про це не знали ( і як пощастило моїм дітям , що тепер про це знаю я )" (Філіпа Перрі) з ISBN 978-966-993-314-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
О. Григор'єва
Редактор
К. Свєшнікова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
150х220 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Філіпа Перрі

Рецензії на книгу «Як шкода , що мої батьки про це не знали ( і як пощастило моїм дітям , що тепер про це знаю я ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами