Защищенный геном. Научно обоснованная программа активации 5 защитных функций организма, которая позволит избежать инфекций и поможет справиться с заболеваниями - Уильям Ли (978-966-993-318-8)

Защищенный геном. Научно обоснованная программа активации 5 защитных функций организма, которая позволит избежать инфекций и поможет справиться с заболеваниями - Уильям Ли (978-966-993-318-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 345
345 грн
  • ISBN: 978-966-993-318-8
  • Код товару: 342821
Основні характеристики
Автор: Вільям Лі
Назва оригіналу: Eat to Beat Disease
Перекладач: Л. Миронова
Науковий редактор: В. Романова
Редактор: Д. Нікіщенко

Про книгу «Захищений геном. Науково обгрунтована програма активації 5 захисних функцій організму , яка дозволи» Вільям Лі

Молекулярна медицина нарешті об'єдналася з молекулярним харчуванням! Завдяки інтеграції двох найпотужніших чинників здоров'я і хвороби - їжі, яку ми їмо, і ліків, які приймаємо, - сфера охорони здоров'я змогла зробити крок на абсолютно новий рівень. Доктор Лі - успішний лікар і вчений, чиї роботи вносять видатний внесок в розуміння генетичних, молекулярних та клітинних механізмів (він відкрив ангіогенез!), Що лежали в основі здоров'я і хвороби. Його дослідження дозволили клініцистам створити ефективні таргетівние препарати, спрямовані на профілактику, контроль і усунення захворювань, що, в свою чергу, поклало початок сучасної ери "точної медицини".

Купити книгу «Захищений геном. Науково обгрунтована програма активації 5 захисних функцій організму , яка дозволи» Вільям Лі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Захищений геном. Науково обгрунтована програма активації 5 захисних функцій організму , яка дозволи" (Вільям Лі) з ISBN 978-966-993-318-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Eat to Beat Disease
Перекладач
Л. Миронова
Науковий редактор
В. Романова
Редактор
Д. Нікіщенко
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
480
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.689
Автор
Вільям Лі

Рецензії на книгу «Захищений геном . Науково обгрунтована програма активації 5 захисних функцій організму , яка дозволи».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами