Метаморфозы. Путешествие хирурга по самым прекрасным и ужасным изменениям человеческого тела - Гэвин Фрэнсис (978-966-993-319-5)

Метаморфозы. Путешествие хирурга по самым прекрасным и ужасным изменениям человеческого тела - Гэвин Фрэнсис (978-966-993-319-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 231
231 грн
  • ISBN: 978-966-993-319-5
  • Код товару: 342784
Основні характеристики
Назва оригіналу: Shapeshifters: A Doctor’s Notes on Medicine & Human Change
Перекладач: К. Банников
Науковий редактор: М. Тард
Редактор: О. Степанянц

Про книгу «Метаморфози. Подорож хірурга по найпрекраснішим і жахливим змін людського тіла» Гевін Френсіс

Місячне світло робить людей веровольфамі, а ось сонячний - може (і справа не в чарівних заклинаннях, а в роботі гемоглобіну). Навряд чи Геракл брав стероїди, але спалаху люті, зовсім як у сучасних бодібілдерів, дозволяють запідозрити його в цьому. Міф і реальність переплітаються там, де починається і закінчується життя і де відбуваються найхимерніші метаморфози, - в людському організмі. Слідом за Овідієм Гевін Френсіс запрошує нас насолодитися видовищем трансформацій, які супроводжують все наше життя - від ембріона до столу в прозекторської. Автор книги - шотландський лікар і письменник, автор бестселера "Подорож хірурга по тілу людини". Він працював лікарем на антарктичній дослідницької станції і в сільській клініці в Західній Африці. При першій-ліпшій можливості він відправляється туди, де ще не був, і вчиться у колег, не перестаючи дивуватися тому, як складний, крихкий і прекрасний людський організм.

Купити книгу «Метаморфози. Подорож хірурга по найпрекраснішим і жахливим змін людського тіла» Гевін Френсіс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Метаморфози. Подорож хірурга по найпрекраснішим і жахливим змін людського тіла" (Гевін Френсіс) з ISBN 978-966-993-319-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Shapeshifters: A Doctor’s Notes on Medicine & Human Change
Перекладач
К. Банников
Науковий редактор
М. Тард
Редактор
О. Степанянц
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
304
Формат
145х205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Гевін Френсіс

Рецензії на книгу «Метаморфози . Подорож хірурга по найпрекраснішим і жахливим змін людського тіла ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами