Время игр! Отечественная игровая индустрия в лицах и мечтах: от Parkan до World of Tanks - Андрей Подшибякин (978-966-993-182-5)

Время игр! Отечественная игровая индустрия в лицах и мечтах: от Parkan до World of Tanks - Андрей Подшибякин (978-966-993-182-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 200
200 грн
  • ISBN: 978-966-993-182-5
  • Код товару: 342781
Основні характеристики
Редактор: Т. Коробкіна
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 304

Про книгу «Час ігор! Вітчизняна ігрова індустрія в особах і мріях : від Parkan до World of Tanks» Андрій Подшибякин

Ця книга про те, як все починалося, триває і, поза всякими сумнівами, буде тривати в майбутньому. Від Parkan до World of Tanks, від Cut the Rope до STALKER, від "Дальнобойщиков" до "Іл-2" - кожна глава заснована на новому інтерв'ю з титанами вітчизняної розробки: Андрієм "Кранко" Кузьміним, Сергієм Орловим, Олегом Медоксом, Дмитром Архиповим і багатьма іншими. Окремо книга розповідає про ігри, у яких були всі шанси стати суперхітом, і про причини, за якими цього не сталося. Історія "російського вбивці World of Warcraft", зокрема, раніше була майже невідома широкому загалу. Автор - Андрій Подшибякин, людина, яка була, можливо, максимально всередині цієї індустрії. Креативний директор компанії Xsolla, колишній головний редактор PC Gamer, автор Game.EXE, Афіші, GQ.

Купити книгу «Час ігор! Вітчизняна ігрова індустрія в особах і мріях : від Parkan до World of Tanks» Андрій Подшибякин в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Час ігор! Вітчизняна ігрова індустрія в особах і мріях : від Parkan до World of Tanks" (Андрій Подшибякин) з ISBN 978-966-993-182-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Т. Коробкіна
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
140x210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.390
Автор
Андрій Подшибякин

Рецензії на книгу «Час ігор! Вітчизняна ігрова індустрія в особах і мріях : від Parkan до World of Tanks ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами