Стратегия голубого океана. Как найти или создать рынок, свободный от других игроков - Рене Моборн, В. Чан Ким (978-5-00146-507-2)

Стратегия голубого океана. Как найти или создать рынок, свободный от других игроков - Рене Моборн, В. Чан Ким (978-5-00146-507-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 509
509 грн
  • ISBN: 978-5-00146-507-2
  • Код товару: 342523
Основні характеристики
Назва оригіналу: Blue Ocean Strategy
Перекладач: Ірина Ющенко
Редактор: Тетяна Рапопорт
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Стратегія блакитного океану. Як знайти або створити ринок , вільний від інших гравців» В. Чан Кім , Рене Моборн

Розширене і оновлене видання книги, що стала бестселером на 5 континентах і перекладеної на 43 мови. Ми звикли думати, що конкуренція - це символ здорового бізнесу. Однак з кожним роком конкуренція стає все більш і більш напруженою, а боротьба за симпатії споживача (і його гаманець) - все більш кровопролитною. Бізнес-океан став червоного кольору, і виживати в ньому стає все важче. Автори "Стратегії" впевнені - потрібно відійти в сторону і придумати щось зовсім нове. І тоді в спокійних водах "Блакитного океану" ваш бізнес доб'ється бажаного росту. Чан Кім і Моборн пропонують докладні інструкції по виведенню компанії зі стану конкурентного стресу і створення абсолютно нової бізнес-моделі.

Купити книгу «Стратегія блакитного океану. Як знайти або створити ринок , вільний від інших гравців» В. Чан Кім , Рене Моборн в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Стратегія блакитного океану. Як знайти або створити ринок , вільний від інших гравців" (В. Чан Кім , Рене Моборн) з ISBN 978-5-00146-507-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Blue Ocean Strategy
Перекладач
Ірина Ющенко
Редактор
Тетяна Рапопорт
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.658
Автор
В. Чан Кім , Рене Моборн

Рецензії на книгу «Стратегія блакитного океану . Як знайти або створити ринок , вільний від інших гравців ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами