Победа над СДВГ. Игровая методика для подростков и юных взрослых с синдромом дефицита внимания и гиперактивности - Сара Чейетт, Грейс Фридман (978-5-9573-3545-0)

Победа над СДВГ. Игровая методика для подростков и юных взрослых с синдромом дефицита внимания и гиперактивности - Сара Чейетт, Грейс Фридман (978-5-9573-3545-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 1004
1 004 грн
  • ISBN: 978-5-9573-3545-0
  • Код товару: 342498
Основні характеристики
Назва оригіналу: Winning with ADHD
Перекладач: Світлана Окулічева
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Перемога над СДУГ. Ігрова методика для підлітків і молодих дорослих з синдромом дефіциту уваги і гі» Грейс Фрідман , Сара Чейетт

Синдром дефіциту уваги і гіперактивності - повсюдне і поширене явище в сучасному світі, але це не привід опускати руки! Люди з СДУГ не здатні довго зберігати увагу, їм важко вивчати новий матеріал, організовувати простір навколо себе, складно вибудовувати міжособистісні відносини. Все це заважає навчанню і роботі. Але вихід є! Грейс Фрідман, володарка СДУГ і Сара Чейетт - психолог і експерт по роботі з дітьми з СДУГ об'єднали зусилля і написали чудовий підручник для тих, хто хоче зрозуміти, що таке синдром дефіциту уваги і гіперактивності і як з ним жити. У книзі "Перемога над СДУГ" описані ефективні і захоплюючі ігрові методики, які навчать залишатися зосередженими, справлятися зі стресом і складними емоціями, добре вчитися і працювати і повноцінно спілкуватися. Наприклад, підготовка до тесту або написання звіту (вимагає вміння розподіляти час), навички з організації навчального процесу, підтримання порядку в справах і речах, запобігання прокрастинації (відкладання на потім через острах не встигнути або не впоратися). Автори дають цінну інформацію про лікування СДУГ, про те, як працює мозок і нервова система, про навички самовдосконалення, які допоможуть бути успішними в школі, коледжі та за їх межами. Найголовніше - книга вчить перемагати по життю, незважаючи на наявність СДУГ. Ви зможете досягти своїх цілей і стати краще.

Купити книгу «Перемога над СДУГ. Ігрова методика для підлітків і молодих дорослих з синдромом дефіциту уваги і гі» Грейс Фрідман , Сара Чейетт в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Перемога над СДУГ. Ігрова методика для підлітків і молодих дорослих з синдромом дефіциту уваги і гі" (Грейс Фрідман , Сара Чейетт) з ISBN 978-5-9573-3545-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Winning with ADHD
Перекладач
Світлана Окулічева
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Оформлення обкладинки
Анна Лейбман
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
192
Формат
145х220 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.324
Автор
Грейс Фрідман , Сара Чейетт

Рецензії на книгу «Перемога над СДУГ . Ігрова методика для підлітків і молодих дорослих з синдромом дефіциту уваги і гі».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами