Музыкальная литература. Развитие западно-европейской музыки. Второй год обучения (+CD) - Мария Шорникова (978-5-222-33189-7)

Музыкальная литература. Развитие западно-европейской музыки. Второй год обучения (+CD) - Мария Шорникова (978-5-222-33189-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 356
356 грн
  • ISBN: 978-5-222-33189-7
  • Код товару: 342471
Основні характеристики
Редактор: С. Осташов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Музична література. Розвиток західно - європейської музики. Другий рік навчання ( + CD )» Марія Шорникова

Поява даного навчального посібника пов'язано з тим, що традиційна Програма з музичної літератури для ДМШ вийшла у світ в 1956 році і, не змінюючись якісно, ??витримала потім кілька перевидань (1962, 1970, 1979, 1982 роки). Природно, багато установки і тематичні плани типової програми застаріли і не відповідають вимогам нових підходів і методик музичного виховання дітей. В останні роки стали з'являтися інші моделі програми, навчальні плани, адаптують зміст курсу до нових історичних та соціокультурних умов, до нових тенденцій комплексного естетичного освіти дітей. Цей навчальний посібник спирається на багаторічний досвід викладання предмета "Музична література" в ДМШ, викладений в авторських програмах і методичних рекомендаціях Е. Лисянської, Ю. Агеєвої, А. Хотунцова, М. Куклінські та інших. анное посібник будується на чергуванні монографічних тем відповідно до історико-художнім процесом. Це дозволяє виявити не тільки характерні особливості окремих творів, а й риси стилю великих композиторів, встановити взаємозв'язки між явищами музичної творчості. Адаптований характер допомоги дозволив додати оглядові теми по європейській культурі другої половини XIX століття: композитори-романтики Ф. Ліст, Р. Шуман, Е. Гріг, опера XIX століття, імпресіонізм. Жанрова різноманітність творів сприяє розширенню і поглибленню раніше отриманих знань. Розуміючи, що одним із завдань предмета потрібно вважати підготовку активних слухачів і любителів музики, ми включили в посібник великий обсяг ознайомчого матеріалу, адресованого широким масам дитячої аудиторії. Звідси - проходить через всі чотири посібники рубрика "Розповідають, що..", деякі матеріали якої запозичені зі збірки "Веселий антракт: Цікаві історії з життя музикантів" та інших популярних видань про музику / Упоряд. І. Артемчук. - К.: Муз. Украйина, 1989 та інших популярних видань про музику.

Купити книгу «Музична література. Розвиток західно - європейської музики. Другий рік навчання ( + CD )» Марія Шорникова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Музична література. Розвиток західно - європейської музики. Другий рік навчання ( + CD )" (Марія Шорникова) з ISBN 978-5-222-33189-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
С. Осташов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
288
Формат
130х205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.342
Автор
Марія Шорникова

Рецензії на книгу «Музична література . Розвиток західно - європейської музики . Другий рік навчання ( + CD ) ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами