Искусство игры на скрипке. Трактат о хорошем вкусе в музыке. Учебное пособие. 4-е издание - Франческо Джеминиани (978-5-8114-4561-5)

Искусство игры на скрипке. Трактат о хорошем вкусе в музыке. Учебное пособие. 4-е издание - Франческо Джеминиани (978-5-8114-4561-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 494
494 грн
  • ISBN: 978-5-8114-4561-5
  • Код товару: 342463
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Art of Playing on the Violin
Перекладач: М. Куперман
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Мистецтво гри на скрипці. Трактат про добрий смак в музиці. Навчальний посібник. 4 - е видання» Франческо Джемініані

Франческо Джемініані (1687-1762) - італійський скрипаль, композитор, музичний теоретик. «Трактат про добрий смак в музиці» вийшов в 1749 р Це збірка прикрас, мелизмов та інших виразних засобів, властивих італійського стилю пізнього бароко, з поясненнями і прикладами їх застосування. Також «Трактат» містить ряд камерних творів. Трактат «Мистецтво гри на скрипці» був опублікований в Лондоні у 1751 р Він містить докладні описи техніки гри на скрипці епохи бароко, включаючи способи тримки інструменту, ведення смичка, виконання подвійних нот і т.п. «Мистецтво гри на скрипці» включає в себе 22 вправи і 12 п'єс. Книга призначена для студентів музичних вузів, музикантів, педагогів, дослідників давньої музики і всіх, хто цікавиться історією виконавського мистецтва і західноєвропейської музики.

Купити книгу «Мистецтво гри на скрипці. Трактат про добрий смак в музиці. Навчальний посібник. 4 - е видання» Франческо Джемініані в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мистецтво гри на скрипці. Трактат про добрий смак в музиці. Навчальний посібник. 4 - е видання" (Франческо Джемініані) з ISBN 978-5-8114-4561-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Art of Playing on the Violin
Перекладач
М. Куперман
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Оформлення обкладинки
А. Лапшин
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
108
Формат
205х290 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.243
Автор
Франческо Джемініані

Рецензії на книгу «Мистецтво гри на скрипці . Трактат про добрий смак в музиці . Навчальний посібник. 4 - е видання ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами