Психосоматика. Когда болеет тело, а причины в душе. Как самостоятельно помочь телу, понимая его язык - Мария Величко (978-5-901635-87-2)

Психосоматика. Когда болеет тело, а причины в душе. Как самостоятельно помочь телу, понимая его язык - Мария Величко (978-5-901635-87-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 500
500 грн
  • ISBN: 978-5-901635-87-2
  • Код товару: 342349
Основні характеристики
Редактор: Сергій Смирнов
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 304

Про книгу «Психосоматика. Коли хворіє тіло , а причини в душі. Як самостійно допомогти тілу , розуміючи його» Марія Величко

Ця книга є першою в серії книг, присвячених відповідям на запитання важливою і невід'ємною складовою здоров'я або НЕ здоров'я людини - психосоматика. Все більше фахівців медичних, санітарних і терапевтичних професій приходять до висновку про вплив Психосоматики. У книзі пропонуються принципи підходів до здоров'я і симптомів, отримані в моєму навчанні у різних фахівців цього напрямку на протязі 8 років, а також, щоденної консультативної практики в своєму кабінеті сімейного психолога. За ос Ця книга є першою в серії книг, присвячених відповідям на запитання важливою і невід'ємною складовою здоров'я або НЕ здоров'я людини - психосоматика. Все більше фахівців медичних, санітарних і т нову роботи взяті принципи «Нової Німецької Медицини» доктора Хамера. Наводяться знання і напрацювання його французьких і іспанських послідовників: Клод Сабба в «Тотальної Біології», Крістіан Флеш, Анхелес Вольдер і Енріке Бурон в «біологічному декодування», кожен по своєму розвиваючих напрямок Хамера, і доступних мені в силу знання мови. Також, знання і досвід Берта Хеллінгера в системної сімейної терапії і творця «Сімейних розстановок» явілсяся безцінним доповненням для розуміння Психосоматики. Перша частина книги розкриває етапи життя людини, з якими, в обов'язковому порядку, працює Психосоматика і Біо-Психотерапія - напрямок терапії, що з'явилося на основі Психосоматики, що враховує емоційну і ментальну природу будь-якого симптому тіла. Наводиться перелік ключових переконань, рекомендованих до розгляду і ревізії. У другій частині книги коротко викладено основні значення симптомів за системами організму і для кожної системи наводиться своя серія вправ для самозцілення і ефективної допомоги в консультації. Продовженнями цієї вступної книги будуть збірники по роботі з симптомів для підготовлених фахівців, а також, більш спеціалізовані видання по групах захворювань.

Купити книгу «Психосоматика. Коли хворіє тіло , а причини в душі. Як самостійно допомогти тілу , розуміючи його» Марія Величко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Психосоматика. Коли хворіє тіло , а причини в душі. Як самостійно допомогти тілу , розуміючи його" (Марія Величко) з ISBN 978-5-901635-87-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Сергій Смирнов
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
135х205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Марія Величко

Рецензії на книгу «Психосоматика . Коли хворіє тіло , а причини в душі . Як самостійно допомогти тілу , розуміючи його ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами