В зоне риска. Тонкости защиты женского организма. Как ВПЧ проникает в наш организм, чем он опасен и что поможет избежать последствий - Дмитрий Лубнин (978-966-993-144-3)

В зоне риска. Тонкости защиты женского организма. Как ВПЧ проникает в наш организм, чем он опасен и что поможет избежать последствий - Дмитрий Лубнин (978-966-993-144-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 226
226 грн
  • ISBN: 978-966-993-144-3
  • Код товару: 342228
Основні характеристики
Редактор: К. свердлив
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «У зоні ризику. Тонкощі захисту жіночого організму. Як ВПЛ проникає в наш організм , чим він небезп» Дмитро Лубнін

Епідемія страху, викликана папілломовірусом, - серйозна проблема, що отруює життя безлічі жінок. Це не тільки непотрібні фінансові витрати на марне лікування, нічим не обгрунтовані хірургічні втручання, а й суттєва емоційна травма, що впливає на особисте життя і на якість життя в цілому. Ця книга допоможе тим, хто вже інфікований страхом, позбутися від цього страху не на віру, а зрозумівши суть проблеми. Для інших представлений текст може стати просто науково-популярним чтивом, що дозволяє дізнатися трохи більше про медицину і вірус, який так сильно налякав усіх.

Купити книгу «У зоні ризику. Тонкощі захисту жіночого організму. Як ВПЛ проникає в наш організм , чим він небезп» Дмитро Лубнін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "У зоні ризику. Тонкощі захисту жіночого організму. Як ВПЛ проникає в наш організм , чим він небезп" (Дмитро Лубнін) з ISBN 978-966-993-144-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
К. свердлив
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
140х215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Автор
Дмитро Лубнін

Рецензії на книгу «У зоні ризику . Тонкощі захисту жіночого організму . Як ВПЛ проникає в наш організм , чим він небезп».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами