Хранители. Начало: Комедиант. Роршах. Красный Корсар - Брайан Аззарелло, Лен Уэйн, Джон Хиггинс (978-5-389-09804-6)

Хранители. Начало: Комедиант. Роршах. Красный Корсар - Брайан Аззарелло, Лен Уэйн, Джон Хиггинс (978-5-389-09804-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 463
463 грн
  • ISBN: 978-5-389-09804-6
  • Код товару: 342072
Основні характеристики
Перекладач: Юлія Зонис
Художник: Джефф Джонс
Вікова категорія: 18+
Мова: російська

Про книгу «Хранителі. Початок : Комедіант. Роршах. червоний Корсар» Брайан Аззарелло , Джон Хіггінс , Льон Вейн

Спінофф культового графічного роману Алана Мура "Хранителі". Серія довгоочікуваних приквелів до одного з найбільших графічних романів усіх часів «Хранителі» нарешті перед вами! Протягом більш ніж двадцяти років передісторії культових персонажів Алана Мура і Дейва Гіббонса залишалися загадкою. До сих пір. Але DC Comics зібрав команду найвидатніших творців в індустрії, які змогли розгорнути світ «Хранителів», простягнувши в минуле історії найбільш суперечливих антигероїв з коли-небудь діяли на сторінках коміксів. Комедіант, Роршах, Червоний Корсар - в першій збірці видання делюкс. Переможець премії Айснера і творець «100 куль» Брайан Аззарелло привносить свої сміливі нюанси в образи Комедіанта і Роршаха. Суперзірка коміксів, художник Лі Бермехо ( «Джокер», «Лютор» «Бетмен: Смертельний удар») ілюструє занурення в темряву Роршаха, найнебезпечнішого з борців зі злочинністю. Джей Джі Джонс ( «Остання криза», «Wanted») поміщає героя війни в контекст американської історії і ми дізнаємося, яку роль війна у В'єтнамі і вбивство Кеннеді зіграли в долі Комедіанта. Лін Уейн і Джон Хіггінс створили «Прокляття Червоного Корсара», захоплюючу піратську історію, яка розповідає історію божевілля і епічного подорожі по світу позамежних жахів моряка Гордона МакЛахлан. Ця страшна казка відсилає до «Історії Чорної Шхуни» з «Хранителів», і Джон Хіггінс втілює божевільні бачення головного героя з приголомшливою реалістичністю і запаморочливої ??глибиною. В даний видання увійшли випуски: «Хранителі. Початок: Комедіант 1-6 »,« Хранителі. Початок: Роршах 1-4 »і« Прокляття Червоного Корсара ».

Купити книгу «Хранителі. Початок : Комедіант. Роршах. червоний Корсар» Брайан Аззарелло , Джон Хіггінс , Льон Вейн в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Хранителі. Початок : Комедіант. Роршах. червоний Корсар" (Брайан Аззарелло , Джон Хіггінс , Льон Вейн) з ISBN 978-5-389-09804-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Юлія Зонис
Художник
Вікова категорія
18+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
320
Формат
175x265 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.998
Автор
Брайан Аззарелло , Джон Хіггінс , Льон Вейн

Рецензії на книгу «Хранителі . Початок : Комедіант . Роршах . червоний Корсар ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами