Новый минимализм. Рациональный подход к дизайну жизненного пространства и улучшению качества жизни - Кэри Фортин, Кайл Квиличи (978-5-389-15608-1)

Новый минимализм. Рациональный подход к дизайну жизненного пространства и улучшению качества жизни - Кэри Фортин, Кайл Квиличи (978-5-389-15608-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 293
293 грн
  • ISBN: 978-5-389-15608-1
  • Код товару: 341892
Основні характеристики
Назва оригіналу: New Minimalism
Перекладач: Аліса Бєльських
Редактор: Ю. Шипко
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Новий мінімалізм. Раціональний підхід до дизайну життєвого простору і поліпшення якості життя» Кайл Квілічі , Кері Фортін

«Новий мінімалізм - ідеальна грань між радикальним мінімалізмом і надмірним споживанням. Ми визнаємо виключно важливу роль, яку речі грають в нашому повсякденному житті. Цінуємо красу, текстуру і колір предметів, що оточують нас вдома. Дорожимо радістю пити з улюбленої кружки; усвідомлюємо, яке це задоволення - загорнутися в затишний светр. Ми насолоджуємося мистецтвом, яке не грає практичної ролі, але багато дає душі. І впевнені, що краса речей ще сильніше проявляється на скромному непримітному тлі. Наш підхід - НЕ ультимативний або формальний; вам не потрібно каталогізувати всі, що у вас є, або обмежуватися певним набором предметів. Ця книга про те, як знайти власну, яка підходить саме вам ідеальну грань і прикрасити своє життя »(К. Фортін і К. Квілічі).

Купити книгу «Новий мінімалізм. Раціональний підхід до дизайну життєвого простору і поліпшення якості життя» Кайл Квілічі , Кері Фортін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Новий мінімалізм. Раціональний підхід до дизайну життєвого простору і поліпшення якості життя" (Кайл Квілічі , Кері Фортін) з ISBN 978-5-389-15608-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
New Minimalism
Перекладач
Аліса Бєльських
Редактор
Ю. Шипко
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
208
Формат
190х235 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.505
Автор
Кайл Квілічі , Кері Фортін

Рецензії на книгу «Новий мінімалізм . Раціональний підхід до дизайну життєвого простору і поліпшення якості життя ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами