Как привести дела в порядок. Рабочая тетрадь. К продуктивности без стресса за 10 ходов - Дэвид Аллен, Брэндон Холл (978-5-00146-556-0)

Как привести дела в порядок. Рабочая тетрадь. К продуктивности без стресса за 10 ходов - Дэвид Аллен, Брэндон Холл (978-5-00146-556-0)

Немає у продажу
Немає у продажу 323
323 грн
  • ISBN: 978-5-00146-556-0
  • Код товару: 341677
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Getting Things Done Workbook
Перекладач: Юлія Константинова
Редактор: Антон Меснянко
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Як привести справи в порядок. Робочий зошит. До продуктивності без стресу за 10 ходів» Брендон Холл , Девід Аллен

Робочий зошит з бестселеру Девіда Аллена «Як привести справи в порядок». Відома на весь світ методика GTD (Getting Things Done) дозволяє швидко і ефективно управляти нескінченним потоком справ. З її допомогою мільйони людей змогли: · Поставити «на автомат» виконання дрібних рутинних завдань; · Розібратися з речами, документами і кореспонденцією; · Контролювати робоче навантаження; · Звільнити час для особистих справ; Як будь-яка система, GTD вимагає «встановлення та налагодження». З цієї робочим зошитом ви крок за кроком приведете свої справи в порядок і більше, не втрачаючи жодної задачі і ідеї. Виділіть на початковий етап пару годин в тиждень - і звільнитеся від в'язкої рутини, щоб зайнятися більш важливими речами, будь то нові ідеї, плани, творчі завдання або навіть просто час, проведений із близькими.

Купити книгу «Як привести справи в порядок. Робочий зошит. До продуктивності без стресу за 10 ходів» Брендон Холл , Девід Аллен в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як привести справи в порядок. Робочий зошит. До продуктивності без стресу за 10 ходів" (Брендон Холл , Девід Аллен) з ISBN 978-5-00146-556-0 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Getting Things Done Workbook
Перекладач
Юлія Константинова
Редактор
Антон Меснянко
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
224
Формат
170x235 мм
Вага
0.482
Автор
Брендон Холл , Девід Аллен

Рецензії на книгу «Як привести справи в порядок . Робочий зошит. До продуктивності без стресу за 10 ходів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами