Спринт. Вирішуйте складні завдання і тестуйте нові ідеї за 5 днів - Джейк Кнапп, Джон Зерацки, Брейден Ковитц (978-617-7544-32-5)

Спринт. Вирішуйте складні завдання і тестуйте нові ідеї за 5 днів - Джейк Кнапп, Джон Зерацки, Брейден Ковитц (978-617-7544-32-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 180
180 грн
  • ISBN: 978-617-7544-32-5
  • Код товару: 341671
Основні характеристики
Перекладач: Людмила Дяченко
Редактор: Світлана Андрющенко
Мова: українська
Обкладинка: м`яка обкладинка з клапанами
Оформлення обкладинки: Е. Поліщук

Про книгу «Спринт. Вірішуйте СКЛАДНІ завдання и тест Нові Ідеї за 5 днів» Брейден Ковітц , Джейк Кнапп , Джон Зерацкі

Технологію спринту Створив дизайнер компании Google Джейк Кнапп, и спочатку ее вікорістовувалі его колеги, творці відоміх продуктів, як-от Gmail i Chrome. Ее перевірілі на сотні компаний, и врешті віклалі доповідну інструкцію у книжці «Спринт», яка стала бестселером. Автор не только до деталей розпісують почти шкірних годину з п'яти днів спринту, а й пояснюють, чому Не працює брейнстормінг, як избежать пасток у звичних процесах Прийняття РІШЕНЬ, а такоже як адаптуваті технологію спринту для будь-якої компании, непрібуткової организации и даже універсітетської аудіторії.

Купити книгу «Спринт. Вірішуйте СКЛАДНІ завдання и тест Нові Ідеї за 5 днів» Брейден Ковітц , Джейк Кнапп , Джон Зерацкі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Спринт. Вірішуйте СКЛАДНІ завдання и тест Нові Ідеї за 5 днів" (Брейден Ковітц , Джейк Кнапп , Джон Зерацкі) з ISBN 978-617-7544-32-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Людмила Дяченко
Редактор
Світлана Андрющенко
Мова
українська
Обкладинка
м`яка обкладинка з клапанами
Оформлення обкладинки
Е. Поліщук
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
272
Формат
140х215 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.315
Автор
Брейден Ковітц , Джейк Кнапп , Джон Зерацкі

Рецензії на книгу «Спринт . Вірішуйте СКЛАДНІ завдання и тест Нові Ідеї за 5 днів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами