Теория невероятности. Как мечтать, чтобы сбывалось, как планировать, чтобы достигалось - Татьяна Мужицкая (978-966-993-109-2)

Теория невероятности. Как мечтать, чтобы сбывалось, как планировать, чтобы достигалось - Татьяна Мужицкая (978-966-993-109-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 370
370 грн
  • ISBN: 978-966-993-109-2
  • Код товару: 341524
Основні характеристики
Редактор: Л. Романова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 192

Про книгу «Теорія неймовірності. Як мріяти , щоб збувалося , як планувати , щоб досягалося» Тетяна Мужицька

Ніякої магії. Тільки здоровий глузд , психологія і трохи віри в чудеса. Книга Тетяни мужицька - відомого психолога , тренера і телеведучої - розкриває механізми здійснення мрій. Вона пропонує до витонченого просту технологію перетворення " хочу " в " маю ". Без афірмації , візуалізацій і танців з бубном. Зате майже зі стовідсотковою гарантією , що задумане збудеться. Головне - бути послідовним і оперативно реагувати на щасливі можливості , які підкидає доля.

Купити книгу «Теорія неймовірності. Як мріяти , щоб збувалося , як планувати , щоб досягалося» Тетяна Мужицька в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Теорія неймовірності. Як мріяти , щоб збувалося , як планувати , щоб досягалося" (Тетяна Мужицька) з ISBN 978-966-993-109-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Л. Романова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
192
Формат
165х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Тетяна Мужицька

Рецензії на книгу «Теорія неймовірності . Як мріяти , щоб збувалося , як планувати , щоб досягалося ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами