Ребенок в тебе должен обрести дом. Вернуться в детство, чтобы исправить взрослые ошибки - Стефани Шталь (978-966-993-024-8)

Ребенок в тебе должен обрести дом. Вернуться в детство, чтобы исправить взрослые ошибки - Стефани Шталь (978-966-993-024-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 320
320 грн
  • ISBN: 978-966-993-024-8
  • Код товару: 341505
Основні характеристики
Перекладач: Е. Трубченіновой
Редактор: К. Свєшнікова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка

Про книгу «Дитина в тобі повинен знайти будинок. Повернутися в дитинство , щоб виправити дорослі помилки» Стефані Шталь

Дитячі травми і образи не проходять безслідно. Вони проявляються у дорослому житті, і часто - найнесподіванішим чином: не складаються стосунки, руйнується кар'єра, виникають хвороби... Проблеми ставлять нас в глухий кут, і ми навіть не підозрюємо, що всі відповіді і рішення - в нас самих. Відомий німецький психотерапевт і автор бестселерів Стефані Шталь стверджує: якщо ви подружитеся зі своїм "внутрішнім дитиною", подаруйте йому турботу і підтримку, якої так не вистачало в дитинстві, на місце болю і бід прийдуть спокій, гармонія і легкість. Ефективні вправи і рекомендації, викладені в книзі, допоможуть вашому "внутрішньому дитині" (а значить, і вам!) Стати нарешті щасливим.

Купити книгу «Дитина в тобі повинен знайти будинок. Повернутися в дитинство , щоб виправити дорослі помилки» Стефані Шталь в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дитина в тобі повинен знайти будинок. Повернутися в дитинство , щоб виправити дорослі помилки" (Стефані Шталь) з ISBN 978-966-993-024-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Е. Трубченіновой
Редактор
К. Свєшнікова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
304
Формат
140х210 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Стефані Шталь

Рецензії на книгу «Дитина в тобі повинен знайти будинок . Повернутися в дитинство , щоб виправити дорослі помилки ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами