Клуб «5 часов утра». Секрет личной эффективности от монаха, который продал свой «феррари» - Робин Шарма (978-966-993-085-9)

Клуб «5 часов утра». Секрет личной эффективности от монаха, который продал свой «феррари» - Робин Шарма (978-966-993-085-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 299
299 грн
  • ISBN: 978-966-993-085-9
  • Код товару: 341399
Основні характеристики
Автор: Робін Шарма
Назва оригіналу: The 5 AM Club
Перекладач: Ольга Лоза
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Клуб «5 -й годині ранку ». Секрет особистої ефективності від ченця , який продав свій « феррарі »» Робін Шарма

У цій книзі ви знайдете секрет особистої ефективності одного з найзнаменитіших учителів сучасності - Робіна Шарми. П'ятій годині ранку - унікальний час, період найбільшої концентрації уваги, волі і енергії. Це годину перемоги! У багатьох є мрія: вивчити мову, зайнятися йогою, саморозвитком, почати планувати життя. У повсякденній рутині на це немає не тільки часу, але навіть бажання. Мрія може здійснитися, якщо ви вступите в клуб "5 годині ранку". У цій книзі ви знайдете стратегію, яка допоможе вам рано вставати і відчувати себе енергійним весь день. Ви дізнаєтеся, як правильно використовувати дорогоцінні ранкові години, щоб встигати в два рази більше і при цьому зберегти здоров'я і нервову систему, розвинути свої таланти. Членами ексклюзивного клубу "5-й годині ранку" вже стали найефективніші і успішні люди планети: лідери промисловості, багатющі фінансисти, творці світових брендів, олімпійські чемпіони, віртуозні музиканти і члени королівських сімей. Ця книга - ваш пропуск в елітний клуб "5 годині ранку".

Купити книгу «Клуб «5 -й годині ранку ». Секрет особистої ефективності від ченця , який продав свій « феррарі »» Робін Шарма в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Клуб «5 -й годині ранку ». Секрет особистої ефективності від ченця , який продав свій « феррарі »" (Робін Шарма) з ISBN 978-966-993-085-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The 5 AM Club
Перекладач
Ольга Лоза
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
480
Формат
130х205 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.432
Автор
Робін Шарма

Рецензії на книгу «Клуб «5 -й годині ранку » . Секрет особистої ефективності від ченця , який продав свій « феррарі » ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами