Как все устроено сегодня. Иллюстрированная энциклопедия устройств и механизмов - Дэвид Маколи, Нил Ардли (978-5-00146-151-7)

Как все устроено сегодня. Иллюстрированная энциклопедия устройств и механизмов - Дэвид Маколи, Нил Ардли (978-5-00146-151-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 1260
1 260 грн
  • ISBN: 978-5-00146-151-7
  • Код товару: 341218
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Way Things Work Now
Перекладач: Світлана Чигринець
Редактор: Тетяна Собко
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Як все влаштовано сьогодні. Ілюстрована енциклопедія пристроїв і механізмів» Девід Маколі , Ніл Ардла

Перед вами оновлене видання легендарної енциклопедії про пристрої і механізми, яке допоможе зрозуміти складні технології навіть технічно не підкованому читачеві. Прогрес не стоїть на місці, і в світі багато що змінилося за 10 років, що минули з моменту останнього оновлення книги. Автори Девід Маколі і Ніл Ардла уважно стежать за досягненнями. Підсумком їх роботи стало доповнене видання бестселера «Як все влаштовано». Книга складається з п'яти частин, що охоплюють принципи роботи сотень механізмів і пристроїв, створених людством за тисячі років, від простих до найскладніших: плуг, гвинт, водопровід, автомобіль, телефон, комп'ютер, банкомат, водні судна, літальні апарати, електростанції, друкарські машини.... Об'єднуються вони згідно з фізичними принципам роботи, так що можна побачити глибинну просту суть найскладніших предметів нашого світу. Крім цього розділ «Еврика» дозволяє простежити коротко історію основних винаходів, а словник термінів допоможе розібратися з поняттями. Крім цього, в новому виданні дитина зможе дізнатися про сучасні винаходи і таких цікавих пристроях, як квадрокоптер, реактивний ранець системи життєзабезпечення космонавта, гібридний автомобіль, супутник зв'язку і безпілотний космічний апарат. Як створюють мультфільми у форматі 3d? За яким принципом працюють енергозберігаючі лампи? Як влаштований сенсорний екран? Автори пояснюють роботу всіх речей, які оточують нас кожен день. Маленькі читачі зможуть прочитати про пристрій комп'ютерних мереж, Інтернету, супутникової навігації, смартфонів, рідерів, ігрових консолей і навіть 3d-принтера. Це лише мала частина дивовижних взаємозв'язків між різними на перший погляд речами. Задіявши свою фантазію і талант художника на повну котушку, Девід Маколі створив приголомшливу книгу для всіх, кому цікаво дізнатися, як працюють різні пристрої. Історії, в які потрапляє головний герой, волохатий мамонт, допомагають зрозуміти складні технології навіть технічно не підкованому читачеві.

Купити книгу «Як все влаштовано сьогодні. Ілюстрована енциклопедія пристроїв і механізмів» Девід Маколі , Ніл Ардла в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Як все влаштовано сьогодні. Ілюстрована енциклопедія пристроїв і механізмів" (Девід Маколі , Ніл Ардла) з ISBN 978-5-00146-151-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Way Things Work Now
Перекладач
Світлана Чигринець
Редактор
Тетяна Собко
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
крейдований
Кількість сторінок
400
Формат
220х285 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
1.510
Автор
Девід Маколі , Ніл Ардла

Рецензії на книгу «Як все влаштовано сьогодні . Ілюстрована енциклопедія пристроїв і механізмів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами