Искусственный интеллект на службе бизнеса. Как машинное прогнозирование помогает принимать решения - Аджей Агравал, Джошуа Ганс, Ави Голдфарб (978-5-00117-881-1)

Искусственный интеллект на службе бизнеса. Как машинное прогнозирование помогает принимать решения - Аджей Агравал, Джошуа Ганс, Ави Голдфарб (978-5-00117-881-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 428
428 грн
  • ISBN: 978-5-00117-881-1
  • Код товару: 341217
Основні характеристики
Назва оригіналу: Prediction Machines
Перекладач: Катерина Петрова
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Штучний інтелект на службі бізнесу. Як машинне прогнозування допомагає приймати рішення» Аві Голдфарб , Аджей Агравал , Джошуа Ганс

Прикладна книга для тих підприємців і експертів, які хочуть використовувати штучний інтелект для більш точного прогнозування та автоматизації. Нова хвиля штучного інтелекту принесла нам не повною мірою розум, але його критичну складову - прогнозування. Компанія Deep Genomics зробила крок вперед у медицині, припускаючи, які процеси почнуться в клітці після змін в послідовності ДНК. Компанія Chisel удосконалила правову практику прогнозом того, яка саме частина документа підлягає редагуванню. Компанія Validere підвищила ефективність нафтовидобутку, розрахувавши відсоток вмісту вологи у вступнику на переробку і зберігання сировину. Все це - лише малий перелік всіх можливостей застосування, які з'являться в бізнесі в найближчому майбутньому. Якщо ви погано уявляєте, що означає штучний інтелект для вас і вашого бізнесу, ця книга допоможе вам зрозуміти всі його можливості і зорієнтуватися в перевагах технології. Керівники бізнесу з цієї книги дізнаються про вплив ШІ на управління і прийняття рішень. Студенти - про перспективи розвитку трудової діяльності та кар'єри. Політики - про те, як змінювати суспільство на краще за допомогою ІІ. Якісне прогнозування знижує невизначеність, а значить, ІІ можна використовувати на практиці - для прийняття рішень з розвитку бізнесу. Для підприємців і керівників, зацікавлених у застосуванні штучного інтелекту для прогнозування.

Купити книгу «Штучний інтелект на службі бізнесу. Як машинне прогнозування допомагає приймати рішення» Аві Голдфарб , Аджей Агравал , Джошуа Ганс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Штучний інтелект на службі бізнесу. Як машинне прогнозування допомагає приймати рішення" (Аві Голдфарб , Аджей Агравал , Джошуа Ганс) з ISBN 978-5-00117-881-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Prediction Machines
Перекладач
Катерина Петрова
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
145х210 мм
Вага
0.500
Автор
Аві Голдфарб , Аджей Агравал , Джошуа Ганс

Рецензії на книгу «Штучний інтелект на службі бізнесу . Як машинне прогнозування допомагає приймати рішення ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами