Преимущества плеймейкера. Как поднять ментальный потенциал на новый уровень - Леонард Зайчковски, Дэниел Петерсон (978-5-389-14968-7)

Преимущества плеймейкера. Как поднять ментальный потенциал на новый уровень - Леонард Зайчковски, Дэниел Петерсон (978-5-389-14968-7)

Немає у продажу
Немає у продажу 234
234 грн
  • ISBN: 978-5-389-14968-7
  • Код товару: 341011
Основні характеристики
Назва оригіналу: The Playmaker's Advantage
Перекладач: Світлана Тимофєєва
Редактор: Д. Рибіна
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Переваги плеймейкера. Як підняти ментальний потенціал на новий рівень» Деніел Петерсон , Леонард Зайчковскі

Це те, що шукають всі тренери, про що мріють батьки, що люблять вболівальники - і чого пристрасно хочуть спортсмени. Цей таємничий елемент - святий Грааль професійного і аматорського спорту - то, що робить звичайного гравця плеймейкером, тобто конструктором гри, визначальним хід протистояння. Плеймейкер володіє не просто неабияким інтелектом, але і дивовижним поєднанням інтуїції, здатності миттєво аналізувати ситуацію і швидко приймати рішення в обставинах стресу і цейтноту. Саме ці невловимі якості піднімають гру плеймейкера на новий рівень, дозволяючи йому віддавати передачі, на які не здатний ніхто інший, передбачати найменші дії противника, уникати дорогих помилок і в кінцевому рахунку утримувати всю команду разом. У цій новаторською книзі успішний консультант по підвищенню спортивних результатів разом з авторитетним професором, піонером психології спорту, об'єднали останні дослідження когнітивної нейробіології з практичним досвідом тренерів кращих світових команд з футболу, хокею, бейсболу, гольфу та інших видів спорту. Зайчковскі і Петерсон послідовно і наочно пояснюють, як завдяки сучасним технологіям і новітнім науковим даним можна натренувати жадане «шосте відчуття», а не просто сподіватися, що коли-небудь воно чарівним чином з'явиться у вас або у ваших учнів. Це незамінна книга для спортсменів будь-якого віку, незалежно від ступеня професіоналізму і виду спорту, а також для їх тренерів, вчителів та батьків. Вона, безумовно, буде корисна і тим, хто не уникає спортивних викликів і не цурається конкуренції найвищого рівня в житті і бізнесі.

Купити книгу «Переваги плеймейкера. Як підняти ментальний потенціал на новий рівень» Деніел Петерсон , Леонард Зайчковскі в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Переваги плеймейкера. Як підняти ментальний потенціал на новий рівень" (Деніел Петерсон , Леонард Зайчковскі) з ISBN 978-5-389-14968-7 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Playmaker's Advantage
Перекладач
Світлана Тимофєєва
Редактор
Д. Рибіна
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка, суперобкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
320
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Деніел Петерсон , Леонард Зайчковскі

Рецензії на книгу «Переваги плеймейкера . Як підняти ментальний потенціал на новий рівень ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами