Тренинг по нейромаркетингу. Где находится кнопка "Купить" в сознании покупателя? - Патрик Ренвуазе, Кристоф Морен (978-966-993-044-6)

Тренинг по нейромаркетингу. Где находится кнопка "Купить" в сознании покупателя? - Патрик Ренвуазе, Кристоф Морен (978-966-993-044-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 334
334 грн
  • ISBN: 978-966-993-044-6
  • Код товару: 340976
Основні характеристики
Перекладач: Ю. Бежанова
Редактор: К. Павленко
Серія: Top Business Awards
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Тренінг по нейромаркетингу. Де знаходиться кнопка " Купити " в свідомості покупця ?» Крістоф Морен , Патрік Ренвуазе

Щодня за допомогою реклами споживач отримує більше 10 тисяч торгових пропозицій. Як визначити, які з них потраплять точно в ціль, а які пройдуть повз? Ця книга про те, як дослідження мозку допомагають привернути увагу покупця і збільшити продажі. Автори пропонують ефективні техніки створення запам'ятовуються презентацій, здатних вплинути на потенційних клієнтів, змусити їх прийняти емоційне рішення і раціоналізувати його. "Тренінг по нейромаркетингу" покликаний підвищити здатність компаній впливати на свідомість споживачів і навчити створювати ефективні маркетингові стратегії.

Купити книгу «Тренінг по нейромаркетингу. Де знаходиться кнопка " Купити " в свідомості покупця ?» Крістоф Морен , Патрік Ренвуазе в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Тренінг по нейромаркетингу. Де знаходиться кнопка " Купити " в свідомості покупця ?" (Крістоф Морен , Патрік Ренвуазе) з ISBN 978-966-993-044-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Перекладач
Ю. Бежанова
Редактор
К. Павленко
Серія
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
216
Формат
170х240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Крістоф Морен , Патрік Ренвуазе

Рецензії на книгу «Тренінг по нейромаркетингу . Де знаходиться кнопка " Купити " в свідомості покупця ? ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами