Серебряный век - Марина Цветаева, Михаил Кузмин, Анна Ахматова, Владислав Ходасевич, Максимилиан Волошин (978-5-699-95532-9)

Серебряный век - Марина Цветаева, Михаил Кузмин, Анна Ахматова, Владислав Ходасевич, Максимилиан Волошин (978-5-699-95532-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 88
88 грн
  • ISBN: 978-5-699-95532-9
  • Код товару: 340934
Основні характеристики
Редактор: Н. Розман
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «срібний вік» Анна Ахматова , Владислав Ходасевич , Максиміліан Волошин , Марина Цвєтаєва , Михайло Кузмін

Срібний вік... Дивовижний період в історії російської культури, начавшіся в кінці ХІХ століття і перерваний жовтневим переворотом. Це був час інтелектуальних прозрінь і соціальних потрясінь, що отримало широке втілення в російській мистецтві і літературі. Поряд з шедеврами Олександра Блока і Анни Ахматової, Сергія Єсеніна і Марини Цвєтаєвої читач знайде практично досконалі, поетично прекрасні вірші десятків інших майстрів вірша - від філософа Андрія Білого до сатирика Саші Чорного. Перед вами свого роду ліричний щоденник епохи.

Купити книгу «срібний вік» Анна Ахматова , Владислав Ходасевич , Максиміліан Волошин , Марина Цвєтаєва , Михайло Кузмін в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "срібний вік" (Анна Ахматова , Владислав Ходасевич , Максиміліан Волошин , Марина Цвєтаєва , Михайло Кузмін) з ISBN 978-5-699-95532-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Н. Розман
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
газетний
Кількість сторінок
512
Формат
130х205 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.360
Автор
Анна Ахматова , Владислав Ходасевич , Максиміліан Волошин , Марина Цвєтаєва , Михайло Кузмін

Рецензії на книгу «срібний вік ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами