Больше, чем бизнес. Как преодолеть ограничения и построить великую компанию - Джим Коллинз, Уильям Лазье (978-5-9614-6930-1)

Больше, чем бизнес. Как преодолеть ограничения и построить великую компанию - Джим Коллинз, Уильям Лазье (978-5-9614-6930-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 302
302 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6930-1
  • Код товару: 340815
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 236
Формат: 170х240 мм

Про книгу «Більше , ніж бізнес. Як подолати обмеження і побудувати велику компанію» Джим Коллінз , Уїльям Лазье

Книга, яку ви тримаєте в руках, - це практичний посібник для побудови великої компанії. Ця книга про те, як перетворити існуюче підприємство в видатну компанію, здатну досягти значних результатів, стати лідером галузі і зразком для наслідування. У доступній, лаконічній формі автори викладають «квінтесенцію успіху»: як закласти основу майбутнього величі вже на ранній стадії розвитку бізнесу; як, погодившись з особливостями вашої компанії і вашої особистості, виробити ефективний стиль керівництва, надихаючий підлеглих і сприяє інновацій; як вирішити ключові стратегічні проблеми, з якими стикається будь-який бізнес, що розвивається; як правильно розробити концепцію бачення для вашої компанії і перетворити її в адекватну стратегію і успішну тактику, крок за кроком наближає вас до вершин бізнесу. Автори наводять безліч повчальних прикладів з історії реальних компаній, що стали великими: Nike, Hewlett-Packard, Johnson Johnson, Sony, Federal Express та ін. Книга буде цікава власникам бізнесу, керівникам комерційних і некомерційних організацій, а також бізнес-тренерам і студентам, які навчаються за спеціальністю «менеджмент».

Купити книгу «Більше , ніж бізнес. Як подолати обмеження і побудувати велику компанію» Джим Коллінз , Уїльям Лазье в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Більше , ніж бізнес. Як подолати обмеження і побудувати велику компанію" (Джим Коллінз , Уїльям Лазье) з ISBN 978-5-9614-6930-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
236
Формат
170х240 мм
Вага
0.504
Автор
Джим Коллінз , Уїльям Лазье

Рецензії на книгу «Більше , ніж бізнес . Як подолати обмеження і побудувати велику компанію ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами