Инструменты бережливого производства II. Карманное руководство по практике применения Lean - Майкл Вейдер (978-5-9614-6533-4)

Инструменты бережливого производства II. Карманное руководство по практике применения Lean - Майкл Вейдер (978-5-9614-6533-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 238
238 грн
  • ISBN: 978-5-9614-6533-4
  • Код товару: 340585
Основні характеристики
Назва оригіналу: Lean Tools II
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 160

Про книгу «Інструменти бережливого виробництва II. Кишеньковий посібник з практики застосування Lean» Майкл Вейдер

Книга являє собою "кишеньковий довідник" по інструментах бережливого виробництва - передового методу організації управління на фірмі. У короткій і доступній формі тут викладена суть таких методів, як "система 5С", "загальний догляд за обладнанням - ТРМ", "точно вчасно", "канбан", "складання карти потоку створення цінності", "стандартні операційні про-цедури" та ін. Книга призначена всім, хто цікавиться методами підвищення якості, і перш за все - виробничникам, які вирішили почати впровадження бережливого виробництва у себе в компанії.

Купити книгу «Інструменти бережливого виробництва II. Кишеньковий посібник з практики застосування Lean» Майкл Вейдер в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Інструменти бережливого виробництва II. Кишеньковий посібник з практики застосування Lean" (Майкл Вейдер) з ISBN 978-5-9614-6533-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Lean Tools II
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
160
Формат
105х165 мм
Автор
Майкл Вейдер

Рецензії на книгу «Інструменти бережливого виробництва II . Кишеньковий посібник з практики застосування Lean ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами