Прикосновение в школах. Новая стратегия защиты от травли в детских коллективах - Сильвия Хету, Миа Элмсатер (978-5-6042434-0-4)

Прикосновение в школах. Новая стратегия защиты от травли в детских коллективах - Сильвия Хету, Миа Элмсатер (978-5-6042434-0-4)

Немає у продажу
Немає у продажу 248
248 грн
  • ISBN: 978-5-6042434-0-4
  • Код товару: 340574
Основні характеристики
Назва оригіналу: Touch in Schools
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 140

Про книгу «Дотик в школах. Нова стратегія захисту від цькування в дитячих колективах» Міа Елмсатер , Сільвія Хету

У книзі показано, як повсюдне впровадження в шкільні програми методу позитивного дотику, руху та інших видів активності призводить до кардинальних змін в емоційному благополуччі дітей. Тривожні симптоми глобальної кризи в системі шкільної освіти в усьому світі - це збільшення кількості дітей з ментальними захворюваннями, що почастішали випадки виключення учнів зі школи, зростання дитячих і підліткових суїцидів. Автори переконані, що дорослі зобов'язані взяти на себе відповідальність за те, що є лише зовнішнім проявом набагато більш глибокого нездоров'я, що вражає все більше дітей в сучасному світі. Програма, представлена ??в книзі, полягає в навчанні дітей основам елементарного масажу, який вони роблять один одному. Це дає дітям можливість встановити один з одним позитивні зв'язку в ігровій, природною формою, сформувати благополучну атмосферу в класі, що в підсумку сприяє зростанню інтересу до навчання і зміцненню почуття любові до життя в цілому.

Купити книгу «Дотик в школах. Нова стратегія захисту від цькування в дитячих колективах» Міа Елмсатер , Сільвія Хету в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Дотик в школах. Нова стратегія захисту від цькування в дитячих колективах" (Міа Елмсатер , Сільвія Хету) з ISBN 978-5-6042434-0-4 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Touch in Schools
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
140
Формат
140x210 мм
Вага
0.200
Автор
Міа Елмсатер , Сільвія Хету

Рецензії на книгу «Дотик в школах . Нова стратегія захисту від цькування в дитячих колективах ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами