Мистецтво роздрібної торгівлі. Передові ідеї та стратегії від найуспішніших торгових компаній світу - Річард Геммонд (978-966-948-070-5)

Мистецтво роздрібної торгівлі. Передові ідеї та стратегії від найуспішніших торгових компаній світу - Річард Геммонд (978-966-948-070-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 219
219 грн
  • ISBN: 978-966-948-070-5
  • Код товару: 340556
Основні характеристики
Назва оригіналу: Smart Retail
Перекладач: Раїса Ладохіна
Редактор: І. Карпішенко
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «Мистецтво роздрібної торгівлі. ПЕРЕДОВІ Ідеї та стратегії від найуспішнішіх торгових компаний світу» Річард Геммонд

Це видання стало узагальненням 30-літнього досвіду роботи автора у сфері роздрібної торгівлі. Его метою Було не лишь Поділитися з колегами по цеху Набутів знань та навички, а й Запропонувати Способи їх! Застосування у Нових условиях, что посталі впродовж останніх десятіліть и ніні вімагають від цілої Галузі кардинальних змін у звичних методах роботи и роботи з комерційними клієнтами. Книга містіть аналіз ціх Нових умов и Практичні рекомендації, Цінність якіх зумовлена ??тім, что автор спірається як на Власні напрацювання, так и на наукові підході и методики. Для менеджеров усіх рівнів, ПРАЦІВНИКІВ торговельних компаний и фірм, что лишь розпочінають свою кар'єру, а такоже для підприємців, маркетологів, економістів, СОЦІАЛЬНИХ психологів та всех, кого цікавлять проблеми роздрібного бізнесу. Для менеджеров усіх рівнів, ПРАЦІВНИКІВ торговельних компаний и фірм, что лишь розпочінають свою кар'єру, а такоже для підприємців, маркетологів, економістів, СОЦІАЛЬНИХ психологів та всех, кого цікавлять проблеми роздрібного бізнесу.

Купити книгу «Мистецтво роздрібної торгівлі. ПЕРЕДОВІ Ідеї та стратегії від найуспішнішіх торгових компаний світу» Річард Геммонд в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Мистецтво роздрібної торгівлі. ПЕРЕДОВІ Ідеї та стратегії від найуспішнішіх торгових компаний світу" (Річард Геммонд) з ISBN 978-966-948-070-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Smart Retail
Перекладач
Раїса Ладохіна
Редактор
І. Карпішенко
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
416
Формат
145х220 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.492
Автор
Річард Геммонд

Рецензії на книгу «Мистецтво роздрібної торгівлі . ПЕРЕДОВІ Ідеї та стратегії від найуспішнішіх торгових компаний світу».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами