Сам себе бармен. Безошибочный путеводитель по поиску (и приготовлению) идеального коктейля - Кэри Джонс, Джон Маккарти (978-5-389-14976-2)

Сам себе бармен. Безошибочный путеводитель по поиску (и приготовлению) идеального коктейля - Кэри Джонс, Джон Маккарти (978-5-389-14976-2)

Немає у продажу
Немає у продажу 293
293 грн
  • ISBN: 978-5-389-14976-2
  • Код товару: 340489
Основні характеристики
Назва оригіналу: Be Your Own Bartender
Перекладач: Анна Девятерікова
Вікова категорія: 18+
Мова: російська

Про книгу «Сам собі бармен. Безпомилковий путівник по пошуку ( і приготування ) ідеального коктейля» Джон Маккарті , Кері Джонс

Коктейль - це не ПРОСТО напій. Вірніше, не ТІЛЬКИ напій. Це спосіб життя і стан душі, приналежність до певного соціуму і безумовне прояв індивідуальності. Коктейль можна підібрати під будь-який настрій і стиль, погоду і час доби. «Сам собі бармен» навчить вас самостійно змішувати коктейлі в повній відповідності з рекомендаціями кращих професіоналів і з вашим світовідчуттям. Легка, але не легковажна, інформативна і життєстверджуюча книга розповідає про мистецтво створення ідеальних коктейлів з іронією, простотою і щирістю.

Купити книгу «Сам собі бармен. Безпомилковий путівник по пошуку ( і приготування ) ідеального коктейля» Джон Маккарті , Кері Джонс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Сам собі бармен. Безпомилковий путівник по пошуку ( і приготування ) ідеального коктейля" (Джон Маккарті , Кері Джонс) з ISBN 978-5-389-14976-2 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Be Your Own Bartender
Перекладач
Анна Девятерікова
Вікова категорія
18+
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
240
Формат
190х235 мм
Ілюстрації
кольорові
Автор
Джон Маккарті , Кері Джонс

Рецензії на книгу «Сам собі бармен . Безпомилковий путівник по пошуку ( і приготування ) ідеального коктейля ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами