Нейропсихологические игры. 10 волшебных занятий на развитие речи, мышления, воображения, самоконтроля - Ксения Гончарова, Анастасия Черткова, Мария Наумова (978-5-222-32403-5)

Нейропсихологические игры. 10 волшебных занятий на развитие речи, мышления, воображения, самоконтроля - Ксения Гончарова, Анастасия Черткова, Мария Наумова (978-5-222-32403-5)

Немає у продажу
Немає у продажу 94
94 грн
  • ISBN: 978-5-222-32403-5
  • Код товару: 340317
Основні характеристики
Редактор: Оксана Морозова
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Нейропсихологічні гри. 10 чарівних занять на розвиток мови , мислення , уяви , самоконтролю» Анастасія Чорткова , Ксенія Гончарова , Марія Наумова

У старшому дошкільному віці для дитини стає важливим показати свої знання і вміння, на цьому етапі гра поступово трансформується в пізнавальну діяльність. Удосконалюються процеси сприйняття, увагу, пам'ять, активно розвивається наочно-образне мислення на основі уяви. Дане навчально-ігрове посібник призначений як для фахівців, що працюють з дітьми (може використовуватися для групових занять), так і для самостійного використання батьками. Заняття складені з урахуванням вищеописаних психологічних особливостей дітей 5-6 років. Кожне заняття складається з вправ, спрямованих на розвиток усіх психічних функцій, тому вони принесуть максимум користі для розвитку дитини і масу позитивних емоцій від захоплюючого процесу!

Купити книгу «Нейропсихологічні гри. 10 чарівних занять на розвиток мови , мислення , уяви , самоконтролю» Анастасія Чорткова , Ксенія Гончарова , Марія Наумова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Нейропсихологічні гри. 10 чарівних занять на розвиток мови , мислення , уяви , самоконтролю" (Анастасія Чорткова , Ксенія Гончарова , Марія Наумова) з ISBN 978-5-222-32403-5 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Оксана Морозова
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
55
Формат
165х235 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.100
Автор
Анастасія Чорткова , Ксенія Гончарова , Марія Наумова

Рецензії на книгу «Нейропсихологічні гри . 10 чарівних занять на розвиток мови , мислення , уяви , самоконтролю ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами