Финансовый менеджмент — это просто. Базовый курс для руководителей и начинающих специалистов - Алексей Герасименко (978-5-9614-7054-3)

Финансовый менеджмент — это просто. Базовый курс для руководителей и начинающих специалистов - Алексей Герасименко (978-5-9614-7054-3)

Немає у продажу
Немає у продажу 696
696 грн
  • ISBN: 978-5-9614-7054-3
  • Код товару: 340181
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий
Кількість сторінок: 482
Формат: 170х240 мм

Про книгу «Фінансовий менеджмент - це просто. Базовий курс для керівників і фахівців-» Олексій Герасименко

Про що книга: З неї ви дізнаєтеся, які основні завдання фінансового директора; як виглядає організаційна структура фінансової функції в компанії; як оцінювати проекти вкладень в устаткування і нові технології; як оцінювати вартість компанії в цілому; як визначити оптимальну структуру капіталу компанії і багато іншого. Чому книга гідна прочитання: У ній розглядаються всі основні питання, відповіді на які необхідно знати людям, які працюють у фінансовій сфері. Книга написана на базі практичного досвіду роботи з фінансами та інвестиціями. Західні концепції викладені в порівнянні з російською специфікою. Для кого ця книга: Вона буде цікава студентам МВА, випускникам вузів, тільки що надійшли на роботу і зрозумівши необхідність прискореного отримання знань, а також професіоналам, які хочуть підвищити свій рівень знань в області фінансового менеджменту. Книга дуже важлива для тих, хто працює в компаніях, які переходять від стану невеликого підприємницького бізнесу до розміру, що вимагає побудови регулярного і структурного фінансового менеджменту.

Купити книгу «Фінансовий менеджмент - це просто. Базовий курс для керівників і фахівців-» Олексій Герасименко в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Фінансовий менеджмент - це просто. Базовий курс для керівників і фахівців-" (Олексій Герасименко) з ISBN 978-5-9614-7054-3 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
482
Формат
170х240 мм
Автор
Олексій Герасименко

Рецензії на книгу «Фінансовий менеджмент - це просто . Базовий курс для керівників і фахівців- ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами