Деньги без дураков. Почему инвестировать сложнее, чем кажется, и как это делать правильно - Александр Силаев (978-5-9614-2664-9)

Деньги без дураков. Почему инвестировать сложнее, чем кажется, и как это делать правильно - Александр Силаев (978-5-9614-2664-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 391
391 грн
  • ISBN: 978-5-9614-2664-9
  • Код товару: 340161
Основні характеристики
Редактор: Михайло Білоголовський
Вікова категорія: 16+
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Гроші без дурнів. Чому інвестувати складніше , ніж здається , і як це робити правильно» Олександр Силаєв

«Гроші без дурнів» - це і підручник з інвестування для початківців, і посібник для трейдерів, і введення в поведінкові фінанси. Олександр Силаєв - практик ринкової торгівлі та раціонального мислення - пропонує по-новому поглянути на діяльність інвестора. Тут ви знайдете неупереджений аналіз ринкової індустрії і детальний розбір доступних для приватних осіб інструментів: валюта, золото, депозити, облігації, позики, акції вартості, акції зростання, блакитні фішки, другий ешелон, структурні продукти, ПІФи, ДУ, види трейдингу і т. д. Автор показує, де саме і як втрачає інвестор, розкриває хитрощі і прийоми учасників фінансового ринку. За його зізнанням, в 2010 р, коли він починав, така книга заощадила б йому сотні тисяч рублів і місяці життя.

Купити книгу «Гроші без дурнів. Чому інвестувати складніше , ніж здається , і як це робити правильно» Олександр Силаєв в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Гроші без дурнів. Чому інвестувати складніше , ніж здається , і як це робити правильно" (Олександр Силаєв) з ISBN 978-5-9614-2664-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Михайло Білоголовський
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
424
Формат
165x240 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Вага
0.792
Автор
Олександр Силаєв

Рецензії на книгу «Гроші без дурнів . Чому інвестувати складніше , ніж здається , і як це робити правильно ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами