Четыре ключа. Нейропсихологическая игра для развития пространственных представлений - Ольга Новикова (978-5-98563-596-6)

Четыре ключа. Нейропсихологическая игра для развития пространственных представлений - Ольга Новикова (978-5-98563-596-6)

Немає у продажу
Немає у продажу 428
428 грн
  • ISBN: 978-5-98563-596-6
  • Код товару: 340001
Основні характеристики
Мова: російська
Обкладинка: коpобка
Формат: 105x150 мм
Автор: Ольга Новикова

Про книгу «Чотири ключа. Нейропсихологическая гра для розвитку просторових уявлень» Ольга Новикова

У комплект входять: • картки, з яких складається поле; • картки із завданнями; • двосторонній лист в клітку (на одній стороні - дрібна клітка, на інший - велика); • пам'ятка для гравців, що відображає структуру завдань. Кубик і фішки в комплект не входять! Вік гравців: від 5 до 11 років. Кількість гравців: від 1 до 4. У далекій вежі чарівного замку заховані скарби. Вежа закрита на 4 замку, і щоб відкрити їх, потрібно отримати 4 ключа. А для цього треба виконати 4 непростих завдання... Тільки уважні і наполегливі герої зможуть досягти мети. Хто першим добереться до скарбів? Завдання гравців - пересувати по полю свою фішку так, щоб раніше інших дійти до протилежного по діагоналі клітини, зазначеної меткой- «башточкою», зібравши при цьому чотири різних за кольором «ключа». Чотири «ключа» - це правильно виконані завдання чотирьох типів: копіювання, відтворення зразка по пам'яті, перетворення зображення і виконання завдання за словесною інструкцією. Ігровий набір розроблений нейропсихологами для поетапного формування просторових уявлень, уваги, пам'яті, вміння діяти за інструкцією. Картки може використовувати як фахівець (нейропсихолог, психолог, логопед і т.д.) в корекційних та діагностичних цілях, так і батько або будь-яка доросла, завдання якого - з користю і інтересом провести час разом з дитиною або з невеликою групою дітей.

Купити книгу «Чотири ключа. Нейропсихологическая гра для розвитку просторових уявлень» Ольга Новикова в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Чотири ключа. Нейропсихологическая гра для розвитку просторових уявлень" (Ольга Новикова) з ISBN 978-5-98563-596-6 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Мова
російська
Обкладинка
коpобка
Формат
105x150 мм
Автор
Ольга Новикова

Рецензії на книгу «Чотири ключа . Нейропсихологическая гра для розвитку просторових уявлень ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами