Доктор Сон - Стівен Кінг (978-617-12-6831-9)

Доктор Сон - Стівен Кінг (978-617-12-6831-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 224
224 грн
  • ISBN: 978-617-12-6831-9
  • Код товару: 339942
Основні характеристики
Автор: Стівен Кінг
Назва оригіналу: Doctor Sleep
Перекладач: Олександр Красюк
Редактор: Ю. Гаврилова
Мова: українська
Обкладинка: тверда обкладинка

Про книгу «доктор Сон» Стівен Кінг

Минуло много років после Жахлива подій , Які відбуліся у зловісному Готелі в горах... Денні Вже дорослий , но привиди й досі не дають Йому Спок. Частка зводу его з дівчінкою Аброю , яка має Надзвичайні здібності - ее « сяйво » сільніше за всех. Альо на неї полюють Чудовисько в людській подобі , Яким потрібні життя та дар дитини. І только Ден здатно захістіті ее від потвор , если переможе Власний демонів.

Купити книгу «доктор Сон» Стівен Кінг в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "доктор Сон" (Стівен Кінг) з ISBN 978-617-12-6831-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Doctor Sleep
Перекладач
Олександр Красюк
Редактор
Ю. Гаврилова
Мова
українська
Обкладинка
тверда обкладинка
Папір
офсетний з відтінком
Кількість сторінок
640
Формат
130х205 мм
Ілюстрації
кольорові
Вага
0.520
Автор
Стівен Кінг

Рецензії на книгу «доктор Сон ».

0 0

Куплений в цьому магазині: Так

Захоплююся творчістю Стівена Кінга. Мрію коли-небудь перечитати всі його романи і подивитися всі екранізації. Люблю боятися) і так, щоб аж коси дибки вставали) Це саме той автор - мій) Кому хочеться всплеску адреналіну, дуже раджу прочитати цю книгу. Повірте, сюжет непередбачуваний і боятися будете, спати не будете) Вражень море! Дав дівчині почитати, вона каже - боїться починати) Підійде для читання підлітків, які не люблять читати, бо саме цей роман точно зацікавить, захочуть дочитати до кінця. До речі, в цбому інтернет-магазині книги купую не вперше, бо недорого, та й з доставкою проблем не виникало.

Моя оцінка:
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами