Математика управления капиталом. Методы анализа риска для трейдеров и портфельных менеджеров - Ральф Винс (978-5-9614-7052-9)

Математика управления капиталом. Методы анализа риска для трейдеров и портфельных менеджеров - Ральф Винс (978-5-9614-7052-9)

Немає у продажу
Немає у продажу 806
806 грн
  • ISBN: 978-5-9614-7052-9
  • Код товару: 339598
Основні характеристики
Автор: Ральф Вінс
Назва оригіналу: The Mathematics of Money Management
Мова: російська
Обкладинка: тверда обкладинка
Кількість сторінок: 400
Формат: 170х240 мм

Про книгу «Математика управління капіталом. Методи аналізу ризику для трейдерів і портфельних менеджерів» Ральф Вінс

Книга, заснована на теорії ймовірностей, статистики та сучасної теорії портфеля, розповідає про те, як використовувати різні методи управління капіталом на ф'ючерсному, валютному, фондовому та інших ринках. Концепції, викладені в цій книзі, в більшості своїй прості, як і практичні приклади, наочно ілюструють їх використання в торгівлі. Поєднуючи практику сучасної теорії портфеля з концепцією оптимального f, автор показує, як порівнювати ставки і можливі наслідки торгових рішень. Стратегії, розглянуті в цій книзі, дозволяють визначати оптимальну кількість контрактів для торгівлі на будь-яких ринках, максимізувати прибуток при торгівлі з реинвестированием, розраховувати вагові коефіцієнти компонентів інвестиційного портфеля. Книга «Математика управління капіталом» орієнтована на професійних трейдерів і аналітиків, приватних та інституційних інвесторів, що працюють на фондовому ринку, ринку FOREX, а також на ринках ф'ючерсів і опціонів. Стратегії управління капіталом, сформульовані в книзі, можна використовувати для: визначення потенційного доходу і ризику для будь-якого торгового рішення; точного вибору ваг компонентів портфеля; визначення оптимальної кількості контрактів для торгівлі на будь-яких ринках; максимізації прибутку при торгівлі з реинвестированием; прогнозування майбутньої ефективності роботи системи.

Купити книгу «Математика управління капіталом. Методи аналізу ризику для трейдерів і портфельних менеджерів» Ральф Вінс в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Математика управління капіталом. Методи аналізу ризику для трейдерів і портфельних менеджерів" (Ральф Вінс) з ISBN 978-5-9614-7052-9 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
The Mathematics of Money Management
Мова
російська
Обкладинка
тверда обкладинка
Кількість сторінок
400
Формат
170х240 мм
Вага
0.770
Автор
Ральф Вінс

Рецензії на книгу «Математика управління капіталом . Методи аналізу ризику для трейдерів і портфельних менеджерів ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами