Уход за мозгом. Практическое пособие по уходу за самым важным органом - Владимир Яковлев, Марина Собе-Панек (978-617-7808-31-1)

Уход за мозгом. Практическое пособие по уходу за самым важным органом - Владимир Яковлев, Марина Собе-Панек (978-617-7808-31-1)

Немає у продажу
Немає у продажу 319
319 грн
  • ISBN: 978-617-7808-31-1
  • Код товару: 339595
Основні характеристики
Редактор: Д. Бажанов
Мова: російська
Обкладинка: м`яка обкладинка
Папір: офсетний білий

Про книгу «Догляд за мозком. Практичний посібник з догляду за найважливішим органом» Володимир Яковлєв , Марина Собе- Паньок

Мозок не вивчений до кінця. Можливості відомі не повністю. Мозок - це взагалі складно, дуже дуже дуже складно. І все це правда. І все це було б абсолютно нормально, якби мова йшла про далекій зірці, іншій галактиці або сусідній всесвіту. Але коли ця дуже складна, не до кінця вивчена штука, можливості якої поки повністю не відомі, сидить у вас на плечах і визначає у вашому особистому житті майже все - рішення, бажання, настрою - то все-таки якось дуже хочеться розібратися, як з нею, з цією штукою, жити? Мозок безупинно вивчають уже багато сотень років. І з кожним роком дізнаються про нього все більше. Але тільки конкретному власнику конкретного мозку це не дуже допомагає. Гугл пошук по слову "мозок" видає 44 мільйони результатів, що представляють собою плутанину з актуальною, застарілої, наукової, неперевіреної, доведеною, ненадійною і просто неправдивої інформації, щедро приправленою спеціальною термінологією з одиничними вкрапленнями дивовижних теорій різного ступеня достовірності. Що з цього правда, а що ні? Що було правдою, але встигло застаріти? Що було правдою і правдою залишилося? І найбільше - що з цього можна безбоязно використовувати на практиці в ваших конкретних особистих відносинах з тим конкретним особистим мозком, який вам дістався? Існує багато різних підходів до роботи мозку - науковий, дослідницький, медичний, психологічний. Ми вирішили відповісти на просте запитання - що потрібно знати про мозок його власнику? Відповісти зрозумілим людською мовою питання, що стосуються кожного "мозго-власника". Чим мозок годувати? Як за ним доглядати? Чого від нього чекати? Як його правильно розуміти? Як побудувати з ним нормальні стосунки? Мозок - це інструмент, складний прилад, біо-механізм з величезними можливостями. І як будь-якій механізму йому потрібна інструкція по користуванню.

Купити книгу «Догляд за мозком. Практичний посібник з догляду за найважливішим органом» Володимир Яковлєв , Марина Собе- Паньок в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Догляд за мозком. Практичний посібник з догляду за найважливішим органом" (Володимир Яковлєв , Марина Собе- Паньок) з ISBN 978-617-7808-31-1 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Редактор
Д. Бажанов
Мова
російська
Обкладинка
м`яка обкладинка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
336
Формат
160х235 мм
Ілюстрації
чорно-білі
Вага
0.434
Автор
Володимир Яковлєв , Марина Собе- Паньок

Рецензії на книгу «Догляд за мозком . Практичний посібник з догляду за найважливішим органом ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами