Заново изобретая колесо. Молоко, микробы и битва за настоящий сыр - Бронвен Персиваль, Фрэнсис Персиваль (978-5-389-13124-8)

Заново изобретая колесо. Молоко, микробы и битва за настоящий сыр - Бронвен Персиваль, Фрэнсис Персиваль (978-5-389-13124-8)

Немає у продажу
Немає у продажу 185
185 грн
  • ISBN: 978-5-389-13124-8
  • Код товару: 339386
Основні характеристики
Назва оригіналу: Reinventing the Wheel
Перекладач: Аркадій Кабалкин
Редактор: Д. Рибіна
Вікова категорія: 16+
Мова: російська

Про книгу «Заново винаходячи колесо. Молоко , мікроби і битва за справжній сир» Бронвен Персіваль , Френсіс Персіваль

Що сталося з сиром за останні сто років? Промислове виробництво змінило практично кожен аспект його виготовлення - від порід корів, що дають молоко, до штамів мікробів, це молоко квасять. Бронвен і Френсіс Персіваль досліджують, що ж було втрачено, коли фермерські сири з сирого непастеризованого молока здалися під невблаганним натиском індустріалізації та уніфікації. Вони знаходять чимало приводів для оптимізму: по всьому світу - не тільки у Франції, але і в США, Великобританії, Австралії, - молоде покоління фермерів відроджує забуте мистецтво, вивчає техніки прадідів і робить новий - добре забутий старий - крафтового сир. Книга подружжя Персіваль - це приголомшливе подорож у світ сиру: авторам вдалося намалювати величезну панораму цього світу і його історії за кілька століть, доступною мовою пояснити непрості питання - тонкощі молочного тваринництва, мікробіології заквасок і ферментів, законодавчого регулювання сирної галузі. Незважаючи на серйозну наукову базу, книга читається як захоплюючий роман і напевно буде цікава не тільки любителям сиру, фермерам, сироварів і рестораторам, але і всім, кого хвилює здорова натуральна їжа - хоч сама по собі, хоч в культурному і антропологічному, хоч у виробничому і маркетинговому розрізі.

Купити книгу «Заново винаходячи колесо. Молоко , мікроби і битва за справжній сир» Бронвен Персіваль , Френсіс Персіваль в Україні

У нашому інтернет-магазині ви можете недорого замовити книгу "Заново винаходячи колесо. Молоко , мікроби і битва за справжній сир" (Бронвен Персіваль , Френсіс Персіваль) з ISBN 978-5-389-13124-8 видавництва. Ми пропонуємо доставку всіх товарів каталогу по Україні: Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Ужгород та ін., а також кур'єрську доставку по Києву або самовивіз з нашого магазину в Києві. При замовленні вартістю від 750 грн. діє безкоштовна доставка (поштою по Україні або кур'єром по Києву). Більш докладно про ціну та умови доставки.

Основные характеристики
Назва оригіналу
Reinventing the Wheel
Перекладач
Аркадій Кабалкин
Редактор
Д. Рибіна
Вікова категорія
16+
Мова
російська
Обкладинка
інтегральна палітурка
Папір
офсетний білий
Кількість сторінок
368
Формат
145х215 мм
Ілюстрації
без ілюстрацій
Автор
Бронвен Персіваль , Френсіс Персіваль

Рецензії на книгу «Заново винаходячи колесо . Молоко , мікроби і битва за справжній сир ».

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Залишивши корисний відгук, Ви отримаєте купон на знижку для наступної покупки
Я прочитав Умови згоди і згоден з вимогами